τσιμπουρια | ορισμοι διαταραχης προσωπικοτητας | νόσος του crohn | συμφυση ρινικου διαφραγματος | αυτι

Απαγορεύτηκε η αλιεία οστρακοειδών στο ΘερμαϊκόΥψηλά επίπεδα τοξικού φυτοπλαγκτού, που είναι υπεύθυνo για τη δημιουργία βιοτοξινών στα οστρακοειδή, παρατηρήθηκαν, στο Θερμαϊκό κόλπο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης να αποφασίσει την απαγόρευση της αλιείας, συγκομιδής, διακίνησης και διάθεσης στην αγορά οστρακοειδών προερχομένων από τις ζώνες παραγωγής της συγκεκριμένης θαλάσσιας περιοχής.

Παράλληλα ο υπουργός Γεωργίας ανακοίνωσε ότι την περασμένη εβδομάδα, εγκρίθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα κονδύλια με τα οποία θα αποζημιωθούν οι μυδοκαλλιεργητές του Θερμαϊκού κόλπου που οι καλλιέργειές τους καταστράφηκαν πέρυσι από τοξικό φυτοπλαγκτόν.

Σχετικά με τα υψηλά επίπεδα τοξικού φυτοπλαγκτόν που παρατηρήθηκαν και φέτος στη θαλάσσια περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο κ. Ανωμερίτης επισήμανε ότι αυτό εμφανίστηκε εξαιτίας των καιρικών φαινομένων που επικράτησαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.