σκωληκοειδίτιδα | ουρηθριτιδα γυναικες | ολιστικη διατροφη | περιαρθρίτιδα ώμου φαρμακα | εκκολπωματα

Σε καραντίνα η ΝτόλιΗ πιο διάσημη προβατίνα, η Ντόλι, μπήκε σε καραντίνα στο Ινστιτούτο Ρόσλιν του Εδιμβούργου (Σκωτία), το οποίο έκλεισε για το κοινό, την επόμενη κιόλας ημέρα του εντοπισμού των δύο εστιών αφθώδους πυρετού στην περιοχή, έγινε σήμερα γνωστό από το ερευνητικό κέντρο.

Η Ντόλι που ήταν το πρώτο κλωνοποιημένο πρόβατο που οφείλει την ύπαρξή του σε ένα πρωτοποριακό πείραμα το 1997, απομονώθηκε από τα ομοειδή της για προληπτικούς λόγους, δήλωσε ο "πατέρας" της Ντόλι, ο δρ. Ιαν Ουίλμουτ, επικεφαλής της ομάδας που έκανε την κλωνοποίησή της.

"Είναι πολύτιμη για μας. Και κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνει όλος ο κόσμος, είμαστε το ίδιο ευάλωτοι όπως και οι άλλοι και λαμβάνουμε μέτρα", πρόσθεσε.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.