στιγμα αιματος | λεπτο εντερο | μηνίσκο | ΠΥΛΗ ΗΠΑΤΟΣ | απόστημα στο δόντι ανακουφιση | πνευμονια | θάλλιο

Διημερίδα για τα όπλα με απεμπλουτισμένο ουράνιοΣτις συνέπειες από τη χρήση των όπλων με απεμπλουτισμένο ουράνιο και στους κινδύνους που εγκυμονεί για τους λαούς της Ευρώπης καθώς και όλου του κόσμου, αλλά και στην ανάγκη των πολιτών να ενημερωθούν για το θέμα και να αντιδράσουν αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Στρατής Κόρακας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Κόρακας, παρουσίασε το πρόγραμμα της διημερίδας που πραγματοποιείται στην πόλη, με θέμα: «Βαλκάνια, περιβάλλον, απεμπλουτισμένο ουράνιο και Ευρωπαϊκή Ένωση».

Η διημερίδα διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά/Βόρεια Πράσινη Αριστερά και μεταξύ των εισηγητών είναι καθηγητές ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων.

Κατά την παρουσίαση της διημερίδας ο κ. Κόρακας απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων χαρακτήρισε αναξιόπιστες τις δηλώσεις εκπροσώπων του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τη μη επικινδυνότητα των όπλων με απεμπλουτισμένο ουράνιο, τονίζοντας ότι είναι πολύ επικίνδυνα.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.