ξαφνικο αιματωμα ματιου | cmv igg θετικό | αυτοματος πνευμοθωρακας ηλιαδης | τρανσαμιναση

Ξεκίνησε η mailing list του Care


Η χρονιά που πέρασε αποτέλεσε μια περίοδο ιδιαίτερα σημαντική για το Ελληνικό Internet. Το Δίκτυο φαίνεται να μπαίνει πλέον "για τα καλά" στη ζωή μας. Ευχόμαστε και ελπίζουμε το 1999 να δρομολογηθούν οι αλλαγές εκείνες που θα κάνουν το Internet προσιτό σε ολοένα και περισσότερους χρήστες στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Το Care εγκαινιάζει το δικό του χώρο ανταλλαγής απόψεων και ελεύθερης έκφρασης μέσα στο Δίκτυο. Σας καλούμε να συμμετέχετε στο Forum του Care, ένα χώρο όπου θα καταγράφονται απόψεις για θέματα υγείας, διατροφής και ομορφιάς που απασχολούν όλους μας, εντυπώσεις, προτάσεις, εμπειρίες. Θα υπάρχει η δυνατότητα να "ανοίξετε" το δικό σας θέμα συζήτησης, να συμμετέχετε σε οποιαδήποτε άλλο, να επιχειρείτε "αναζήτηση" μέσα στα περιεχόμενά του και να ενημερώνεσθε αυτόματα μέσω mail για καινούργια θέματα, αν το επιθυμείτε. Φιλοδοξούμε έτσι να αποτελέσει έναυσμα για πιό δυναμική επικοινωνία, με τρόπο που μόνο το Δίκτυο μπορεί να προσφέρει.

Ήδη έχει ενεργοποιηθεί η mailing list του Care με την αποστολή του πρώτου newsletter σε περισσότερους από εκατό αποδέκτες. Για άλλη μια φορά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας. Είναι αυτή που μας δίνει τη δύναμη να εμπλουτίζουμε το site με καινούργιο περιεχόμενο, ώστε να αποτελεί πηγή αξιόπιστης πληροφόρησης για θέματα Υγείας στο Δίκτυο.

Με τις καλύτερες ευχές όλων μας για τον καινούργιο χρόνο!

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.