Ξεκίνησε η mailing list του Care

Ξεκίνησε η mailing list του CareΗ χρονιά που πέρασε αποτέλεσε μια περίοδο ιδιαίτερα σημαντική για το Ελληνικό Internet. Το Δίκτυο φαίνεται να μπαίνει πλέον “για τα καλά” στη ζωή μας. Ευχόμαστε και ελπίζουμε το 1999 να δρομολογηθούν οι αλλαγές εκείνες που θα κάνουν το Internet προσιτό σε ολοένα και περισσότερους χρήστες στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Το Care εγκαινιάζει το δικό του χώρο ανταλλαγής απόψεων και ελεύθερης έκφρασης μέσα στο Δίκτυο. Σας καλούμε να συμμετέχετε στο Forum του Care, ένα χώρο όπου θα καταγράφονται απόψεις για θέματα υγείας, διατροφής και ομορφιάς που απασχολούν όλους μας, εντυπώσεις, προτάσεις, εμπειρίες. Θα υπάρχει η δυνατότητα να “ανοίξετε” το δικό σας θέμα συζήτησης, να συμμετέχετε σε οποιαδήποτε άλλο, να επιχειρείτε “αναζήτηση” μέσα στα περιεχόμενά του και να ενημερώνεσθε αυτόματα μέσω mail για καινούργια θέματα, αν το επιθυμείτε. Φιλοδοξούμε έτσι να αποτελέσει έναυσμα για πιό δυναμική επικοινωνία, με τρόπο που μόνο το Δίκτυο μπορεί να προσφέρει.

Ήδη έχει ενεργοποιηθεί η mailing list του Care με την αποστολή του πρώτου newsletter σε περισσότερους από εκατό αποδέκτες. Για άλλη μια φορά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας. Είναι αυτή που μας δίνει τη δύναμη να εμπλουτίζουμε το site με καινούργιο περιεχόμενο, ώστε να αποτελεί πηγή αξιόπιστης πληροφόρησης για θέματα Υγείας στο Δίκτυο.

Με τις καλύτερες ευχές όλων μας για τον καινούργιο χρόνο!

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση