ιγμοριτιδα και βελονισμος | ακροαστικα θεραπεια | εφημεριες ιατρων ευρωπαικο δικαστηριο

Οι παιδικοί σταθμοί στην τοπική αυτοδιοίκησηΗ λειτουργία των κρατικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, μεταξύ άλλων, ανατίθεται από εδώ και στο εξής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του νόμου 2880/2001. Ειδικότερα, παραχωρείται το σύνολο των κρατικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στους ΟΤΑ και δημιουργούνται αντίστοιχα Δημοτικά ΝΠΔΔ και συγκεκριμένα:

- Παραχωρείται στους ΟΤΑ το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας τους
- Μετατάσσονται σε όλα τα δημοτικά ΝΠΔΔ όλοι οι υπηρετούντες σε αυτά υπάλληλοι
- Μεταφέρονται στο υπουργείο Εσωτερικών οι πιστώσεις ύψους 21 δισ. του υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας, που αφορούσαν τις επιχορηγήσεις όλων των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών και διατίθενται μετά από γνώμη της ΚΕΔΚΕ από το ΥΠΕΣΔΔΑ στους ΟΤΑ αυξημένες πιστώσεις, ύψους 30 δισ. για το 2001, με σκοπό να καλυφθούν τα κενά των κρατικών σταθμών για την ευρύτερη λειτουργία τους. Με τις ρυθμίσεις αυτές αποσαφημίζεται πλήρως ότι ο υπεύθυνος φορέας του δημοσίου που οφείλει να ιδρύει και να λειτουργεί σταθμούς προσχολικής αγωγής είναι οι ΟΤΑ.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.