οξεια παγκρεατιτιδα kai botana | σπλήνας παθήσεις | τραχειοβρογχίτιδα | μυς ποδιου | δυσροφια τραχηλουμητρας

Λίφτινγκ: Το τερπνόν μετά του ωφελίμουΜια μικρή πλαστική χειρουργική επέμβαση για λόγους καλαισθησίας μπορεί να εξαφανίσει όχι μόνο μερικές ρυτίδες από το μέτωπο αλλά και τις ημικρανίες, σύμφωνα με αμερικανό ειδικό, γράφει στο τελευταίο τεύχος της η εβδομαδιαία επιθεώρηση "New Scientist". O δρ. Μπάχμαν Γκάιρον από το Κλίβελαντ (Οχάιο) ξαφνιάστηκε όταν μια ασθενής του είπε πως έχει πάψει να υποφέρει από ημικρανίες από τότε που έκανε ένα μικρό λίφτινγκ, ώστε να σβηστούν μερικές ρυτίδες από το μέτωπό της.

Ο γιατρός που θέλησε να επαληθεύσει αυτή τη θαυμάσια και απρόσμενη παρενέργεια της χειρουργικής, παρατήρησε ότι από 39 ασθενείς με ημικρανία που υποβλήθηκαν σε επέμβαση, οι 31 απαλλάχθηκαν από τη νόσο ή ταλαιπωρούνται πολύ λιγότερο σε σχέση με πριν. Η πίεση μέσα στο μύ, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των φρυδιών και αφαιρείται κατά τη διάρκεια της επέμβασης, μπορεί να έχει σχέση με την ημικρανία, λέει ο χειρουργός. Ο δρ. Γκάιρον που παραδέχεται πως το θέμα αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό, τονίζει πως "αντίθετα με τα φάρμακα, η χειρουργική έχει λίγες παρενέργειες".

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.