συνδρομο crohn συμπτωματα | πνευμονία αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια | ελκος δωδεκαδακτυλου αιτια

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο για το ουράνιο και τις τρελές αγελάδεςΣειρά ανακοινώσεων στις οποίες παρουσιάζονται οι θέσεις του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ), για θέματα της επικαιρότητας όπως τα όπλα απεμπλουτισμένου ουρανίου, οι "τρελές αγελάδες" και το άρθρο 24 του Συντάγματος, εκδόθηκαν από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Σχετικά με το θέμα του ουρανίου το ΓΕΩΤΕΕ εκφράζει την ανησυχία του ‘για τις επιπτώσεις, που προέκυψαν αλλά και θα υπάρξουν για τον πληθυσμό αλλά και για το περιβάλλον', όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η διοίκηση του Επιμελητηρίου εκτιμά ότι 'τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας και οι υπάρχουσες ισχυρές ενδείξεις για σοβαρές επιπτώσεις από τη χρήση των όπλων απεμπλουτισμένου ουρανίου, επιβάλλουν τη λήψη μέτρων, για την αντιμετώπιση του κινδύνου και την πλήρη διευκρίνιση των επιπτώσεων’. Το ΓΕΩΤΕΕ καλεί αυτούς, που προκάλεσαν την καταστροφή να αναλάβουν τις ευθύνες τους και επισημαίνει ότι ‘όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, με πρώτη την ελληνική, οφείλουν να εργαστούν στην κατεύθυνση της δέσμευσης απόσυρσης και καταστροφής των οπλικών αυτών συστημάτων και της αποτελεσματικής αντιμετώπισης των επιπτώσεων τους στο περιβάλλον’.

Για το θέμα της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας των βοοειδών, το ΓΕΩΤΕΕ έρχεται να διαβεβαιώσει, για άλλη μια φορά, ότι μέχρι σήμερα, δεν έχει διαπιστωθεί κανένα κρούσμα τόσο στα ελληνικά όσο και στα εισαχθέντα για πάχυνση ή αναπαραγωγή βοοειδή. Οσον αφορά στα κρούσματα της νόσου των Κρόϊτσφλντ – Γιάκομπς στον άνθρωπο, το Επιμελητήριο επικαλείται στοιχεία του υπουργείου Γεωργίας, σύμφωνα με τα οποία τα κρούσματα, που διαπιστώθηκαν μέχρι σήμερα, δεν σχετίζονται με τη σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια των βοοειδών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.