κυστη στα χειλη του αιδιου | κυτταρομεγαλοϊός | θλαση μυων στο ποδι | επιπωματισμος μυτης ποναει | πεμφιγα

Ο Μπους κατά των αμβλώσεων, αντίδραση της Ε.Ε.Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ υπεραμύνθηκε της απόφασης του Αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους να περικόψει τις επιχορηγήσεις στις διεθνείς οργανώσεις που υποστηρίζουν τις αμβλώσεις, υπογραμμίζοντας οτι αυτό δεν θα μειώσει την αμερικανική υποστήριξη στα προγράμματα οικογενειακού προγραμματισμού. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Ρίτσαρντ Μπάουτσερ, απάντησε στις επικρίσεις τονίζοντας οτι τα κονδύλια, ύψους 425 εκατομμυρίων δολαρίων, που επρόκειτο να δοθούν σε 450 οργανώσεις οικογενειακού προγραμματισμού, δεν θα περικοπούν.

"Το μόνο που αλλάζει είναι ο τρόπος διανομής των κονδυλίων και το είδος των οργανώσεων που θα επωφεληθούν" είπε, προσθέτοντας οτι "η δέσμευση μας να χρηματοδοτήσουμε τον οικογενειακό προγραμματισμό σε διεθνές επίπεδο ισχύει". Ο Μπάουτσερ απέρριψε επίσης τις επικρίσεις που προέρχονται από το εξωτερικό και κυρίως αυτές της Ελληνίδας επιτρόπου Κοινωνικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης, Αννας Διαμαντοπούλου, η οποία χαρακτήρισε την απόφαση του Μπους ως "βήμα προς τα πίσω". "Πρόκειται για μια απόφαση για την καταβολή αμερικανικών χρημάτων και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν με ποιο τρόπο θα ξοδέψουν τα λεφτά τους" κατέληξε ο εκπρόσωπος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.