πολυουρια | ξηροστομία αντιμετώπιση | Ρχω! Χοίστερινη | καταγμα επιγονατιδας | πολλες μερες κολικοσ εντερου

Ο Ερυθρός Σταυρός στο πλευρό του λαού του Ελ ΣαλβαδόρΜεταγωγικό αεροπλάνο, ναυλωμένο από τον γαλλικό Ερυθρό Σταυρό, θα απογειωθεί από το Παρίσι μεταφέροντας 40 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης στο Ελ Σαλβαδόρ, σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης. Το αεροπλάνο θα μεταφέρει σκηνές, λάμπες πετρελαίου, είδη ρουχισμού, παιδιατρικά και χειρουργικά φάρμακα, βρεφικό γάλα και είδη διατροφής πρώτης ανάγκης, καθώς και τρεις μονάδες καθαρισμού του νερού.

'Οι εκτιμήσεις που έγιναν από τους απεσταλμένους μας επιβεβαιώνουν οτι υπάρχουν πολύ σημαντικές ανάγκες στον τομέα της υγείας και της υγιεινής, καθώς ο πληθυσμός και κυρίως τα παιδιά πολύ μικρής ηλικίας υφίστανται τις συνέπειες της καταστροφής νοσοκομειακών μονάδων και υποδομής', αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ερυθρού Σταυρού. Το πρώτο γαλλικό αεροπλάνο που αναχώρησε για το Ελ Σαλβαδόρ την Τρίτη μετέφερε 85 μέλη της γαλλικής και της γερμανικής πολιτικής άμυνας, της γαλλικής υπηρεσίας άμεσης ιατρικής βοήθειας (SAMU) και του γαλλικού Ερυθρού Σταυρού , καθώς και 30 τόνους υλικού για την εγκατάσταση τριών ιατρικών σταθμών.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.