αμυλαση ορου | καταγμα πυελου διασταση ηβικης συμφησης | egxeirhsh tenontitidas.comk | υπόταση

Αδυνατίστε για να μην απολυθείτεΕιδικά προγράμματα αδυνατίσματος θα υιοθετήσουν οι ένοπλες δυνάμεις στις ΗΠΑ προκειμένου να μην απολύουν όσους αυξάνουν το σωματικό βάρος τους και γίνονται παχύσαρκοι. Hδη κάθε χρόνο τρεις με πέντε χιλιάδες άτομα απολύονται από τις ένοπλες δυνάμεις λόγω του υπερβολικού τους σωματικού τους βάρους. Όταν όμως άρχισε να υπάρχει έλλειψη σε προσωπικό και χρειάστηκε να προκηρυχθούν νέες θέσεις εργασίας, αποφασίστηκε να ληφθούν κάποια μέτρα.

Hδη από πέρσι λειτουργεί στην αεροπορική βάση του Tyndall, στην πόλη του Παναμά, πρόγραμμα από ειδικούς για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Όπως δηλώνει ο σμηναγός Karl Freidl, ο οποίος είναι ειδικός σε θέματα απώλειας βάρους 'είναι ντροπή να απολύονται άτομα στα οποία έχεις επενδύσει πολλά χρήματα απλά και μόνο γιατί δεν πληρούν τις προύποθέσεις σωματικου βάρους.' Επίσης αναφέρει ότι χρειάζονται περισσότερα προγράμματα για τον έλεγχο της παχυσαρκίας στις ένοπλες δυνάμεις. Από τότε που η βάση ξεκίνησε το συγκεκριμένο πρόγραμμα τα στοιχεία δείχνουν ότι απολύονται λιγότερα άτομα λόγω υπερβολικού σωματικού βάρους. Παρόμοια προγράμματα αρχίζει φέτος και το ναυτικό στις ΗΠΑ με έναν ειδικό σε θέματα διατροφής και fitness σε κάθε μονάδα.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.