μικροκυτταρικος καρκινος πνευμονα συμπτωματα | αποβολη εμβρυου κ αδεια | flebokombikh taxukardia

Τα παιδιά της Αυστραλίας στερούνται τον πατέρα τουςΣτερούνται τον πατέρα τους τα παιδιά της Αυστραλίας, καθώς η πλειονότητα των Αυστραλών, παρά το γεγονός ότι επιθυμεί να βρίσκεται περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους, αδυνατεί να το κάνει λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας. Οι αποκαλύψεις αυτές είναι αποτέλεσμα μιας ευρείας μελέτης, σύμφωνα με την οποία οι αλλαγές και οι εξελίξεις, στον οικογενειακό χώρο δεν έχουν διαφοροποιήσει το ρόλο του πατέρα. Η ουσία του θέματος φαίνεται να επικεντρώνεται στο γεγονός ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των πατεράδων, στην Αυστραλία, περίπου οι δύο στους τρεις, υποφέρουν απο άγχος και δεν διαθέτουν αρκετό χρόνο με τα παιδιά τους, κατάσταση η οποία επιδεινώνεται ακόμα περισσότερα ανάμεσα στα διαζευγμένα ζευγάρια.

Η σχετική μελέτη έγινε το υπουργείο Οικογενειακών και Κοινωνικών Υπηρεσιών της Αυστραλίας και σε αυτή έλαβαν μέρος 1.000 μπαμπάδες. Οπως προέκυψε τα δύο τρίτα των πατεράδων άλλαξαν κατά τα τελευταία 5 χρόνια το εργατικό τους ωράριο, προκειμένου να είναι σε θέση να ξοδεύουν περισσότερη ώρα με τα παιδιά τους, καθώς αυτά αναγνωρίζουν και αντιλαμβάνονται μεν τη συνεισφορά του πατέρα τους στον οικονομικό τομέα, αλλά στεναχωριούνται ιδιαίτερα από το γεγονός ότι αναγκάζονται να στερηθούν την παρουσία του και την επικοινωνία μαζί του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα απο τα κύρια σημεία που έδειξε η εν λόγω έρευνα, είναι ότι ο πατέρας παίζει ένα ζωτικής σημασίας ρόλο στην ανάπτυξη των παιδιών, τόσο των αγοριών όσο και των κοριτσιών, ιδιαίτερα σε θέματα αυτοεκτίμησης, ψυχολογικής ιροσσοπίας, κοινωνικής συμμετοχής και αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.