περηκαρδητυδα | posa pleura exoume | υγρο στον υπεζωκοτα | φθοριωση | σαρκωειδοση και πεπτικο | μυξοιδημα εικονεσ

Κλινική για την αντιμετώπιση προβλημάτων σεξ στη ΣιγκαπούρηΠερίπου 60 παντρεμένα ζευγάρια καταφεύγουν κάθε χρόνο σε κλινική της Σιγκαπούρης, προκειμένου ν'αντιμετωπίσουν προβλήματα που σχετίζονται με το σεξ. Οπως δήλωσε ο γιατρός Β. Ατπουταραζάχ στην εφημερίδα ‘The Straits Times’, ‘είναι πολύ περισσότερα τα ζευγάρια που δεν έρχονται σε εμάς γιατί νιώθουν άβολα να μιλήσουν για το πρόβλημά τους’. Αξιοσημείωτο δε είναι το γεγονός ότι παρά την βελτίωση ως προς την ενημέρωση σχετικά με το σεξ και την τεκνοποίηση, χάρη εκτός των άλλων και στη καλύτερη πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες μέσω του διαδίκτυου, των βιβλίων, καθώς και της αγωγής για το σεξ που διδάσκεται στα σχολεία, ο αριθμός των ατόμων που επισκέπτεται την κλινική αυτή, η οποία λειτουργεί στο Νοσοκομείο Γυναικών και Παίδων, δεν έχει μειωθεί. Σύμφωνα δε με τις εκτιμήσεις του Ατπουταραζάχ, περίπου το ένα στα 200 ζευγάρια έχει πρόβλημα στο σεξ.

Τέλος ο γιατρός καταλήγοντας ανέφερε ότι ‘Πολλά είναι τα ζευγάρια που καταφεύγουν στη βοήθειά μας για να ανακαλύψουν αυτό που δεν αντιλαμβάνονται. Ορισμένα ισχυρίζονται ότι έχουν τακτική σεξουαλική επαφή αλλά η εξέταση που γίνεται στη γυναίκα δείχνουν ότι έχει μείνει ανέπαφη. Στην κλινική μας προσφέρονται μαθήματα διάρκειας 4 έως 6 εβδομάδων, ώστε οι ενδιαφερόμενοι με ασκήσεις να γνωρίσουν το σώμα τους και την ερωτική επαφή. Μερικά ζευγάρια έκαναν παιδιά, άλλα απλώς χαίρονται το σεξ’.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.