ακροαστικα μωρου | λοξυγγας | το συριγγιο δημιουργειται εξω ακριβως απο το προβληματικο δοντι;

Αφιέρωμα σε διαπρεπείς επιστήμονες της ομογένειαςΓια τον κυρίαρχο ρόλο που έπαιξε στην ζωή και την καριέρα τους η Ελληνική καταγωγή, μίλησαν στην συγγραφέα Effie Laskarides, σημαντικές προσωπικότητες της ομογένειας, όπως οι επιστήμονες κ. Μανιάτης, καθηγητής βιολογίας και δημιουργός της πρώτης DNA βιβλιοθήκης του Χάρβαρντ, ο Δρ. Διαμαντής,ιδρυτής του πανεπιστημίου ‘Διεθνούς Διαστήματος’ και του ιδρύματος των βραβείων ‘Χ’, ο Δρ. Nικόλαος Ραμπάκης, ερευνητής του νοσοκομείου Mt Sinai για την θεραπεία της νόσου Αλτσχάιμερ. Οι συνεντεύξεις αυτές περιλαμβάνονται μαζί με άλλες από Ελληνο-Αμερικανούς που κατέχουν σημαντικές θέσεις στο πολιτικό, οικονομικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό και καλλιτεχνικό στερέωμα στο βιβλίο "Apollo s Legacy" τπου κυκλοφόρησε ο εκδοτικός Οίκος Hellenic College Press.

Η συγγραφέας, η οποία έζησε και δούλεψε αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι επιθυμεί με το βιβλίο αυτό να βοηθήσει ώστε να αναγεννηθεί και να αναζωπυρωθεί το Ελληνικό πνεύμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρουσιάζοντας το βιβλίο, ο εκδοτικός οίκος College Press επισημαίνει: Αυτό το βιβλίο προορίζεται για κάθε Αμερικανό που ασπάζεται το πνεύμα του Ελληνισμού’. Το ‘Apollo s Legacy’ αποτελεί φόρο τιμής στην κλασική Ελλάδα, μέσα απο τα επιτεύγματα των παιδιών της, που διαπρέπουν σε μια άλλη χώρα, στην αυγή της νέας χιλιετίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.