θαλιο κόστος δημόσιο | καταγμα δοντιου | sklhrintikos atrofikos leixhnas | Θανατος απο πνευμονικο οιδημα

Η φυσική κόπωση σαν έργο τέχνηςΤον τρόπο με τον οποίο διαφοροποιείται το ανθρώπινο σώμα με την πάροδο των ωρών, εξαιτίας της φυσικής κόπωσης πρόκειται να παρουσιάσει μία αμερικανίδα τον Φεβρουάριο με ένα εικαστικό της έργο, που θα αποτελείται απο 45 γυμνές γυναίκες. Συγκεκριμένα, με την ευκαιρία των εγκαινίων της νέας αίθουσας τέχνης στο Κουνστχάλε της Βιέννης, ένα χώρο που θα διατίθεται για την παρουσίαση πειραματικών εικαστικών έργων, η αμερικανίδα Βανέσα Μπίκροφτ θα εκθέσει στις 16 Φεβρουαρίου και για μόλις τρεις ώρες 45 ζωντανά ακίνητα αγάλματα, με βασικό στόχο το θέαμα αυτό να αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο ανθρώπινες αυτές κατασκευές υφίστανται διαφοροποιήσεις λόγω της φυσικής κόπωσης.

Σημειωτέον ότι το κέντρο τέχνης Κουνστχάλε είναι το μεγαλύτερο μεταπολεμικό εκθεσιακό κέντρο της Αυστρίας, και εκτείνεται σε χώρο 60 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων ενώ στους χώρους του φιλοξενούνται δημιουργίες για παιδιά, κινηματογράφος, θέατρο, αίθουσα αρχιτεκτονικής και πολυμέσων, καθώς και ινστιτούτο χορού.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.