τζιστούδης | giatroi pilis axiou | φλεγμονη εντερου | ταχυπαλμία | πολυποδες | αναπνευστικη φυσικοθεραπεια

Αριστεύουν στα... σφηνάκια οι μαθητέςΕννιά στους δέκα Έλληνες μαθητές, ηλικίας 15-18 χρονών, καταναλώνουν αλκοολούχα ποτά και μάλιστα δείχνουν να προτιμούν τα πιο 'σκληρά' από αυτά, όπως την βότκα και το τζιν. Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από έρευνα της Ελληνικής Καταναλωτικής Οργάνωσης (Ε.ΚΑΤ.Ο), που πραγματοποιήθηκε σε μαθητές σχολείων κατά τους τελευταιους 7 μήνες και δημοσιεύονται στην εφημερίδα 'Αγγελιοφόρος'.

Σύμφωνα με την έρευνα αυτή το 90% των μαθητών προτιμούν να πίνουν αλκοολούχα ποτά παρά αναψυκτικά ή χυμούς κατά τη βραδινή τους έξοδο. Οπως προκύπτει από τα ερωτηματολόγια, τα κορίτσια καταναλώνουν αλκοολούχα ποτά περιστασιακά, ενώ τα αγόρια είναι πιό συχνοί χρήστες. Προβληματισμό δημιουργεί επίσης το γεγονός ότι οι νέοι γνωρίζουν τις βλαβερές συνέπειες της κατανάλωσης του αλκοόλ σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80%. Η τάση αυτή αποδίδεται μεταξύ άλλων, στην έλλειψη ενημέρωσης και στην παρουσίαση λανθασμένων πρότυπων που προωθούνται μέσα από τη διαφήμιση.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.