θαλιο μετα απο μπαλονακι καρδιάς | κυστη στο δοντι | διαβητικη κετοξεωση | τετανια | αιμορραγια λεπτου εντερου

Παραβάσεις σε σχολικά κυλικεία42 σχολικά κυλικεία βρέθηκαν να λειτουργούν χωρίς προηγουμένως να έχουν λάβει την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας, ενώ 36 προσέφεραν μη επιτρεπόμενα είδη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα ελέγχων που έκανε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης σε 207 σχολεία της συμπρωτεύουσας. Οι έλεγχοι αυτοί είχαν ξεκινήσει από τις αρχές του Νοεμβρίου και η πρώτη φάση τους ολοκληρώθηκε στις 19 Δεκεμβρίου.

Σημειωτέον ότι σε όλες τις περιπτώσεις παραβάσεων υποβλήθηκαν σχετικές μηνύσεις εις βάρος των υπαιτίων και ταυτόχρονα ενημερώθηκαν οι αντίστοιχοι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Υγιεινής Θεσσαλονίκης, καθώς και οι διευθυντές των σχολείων. Επιπλέον ότι, όπως ενημέρωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, οι έλεγχοι δεν πρόκειται να σταματήσουν αλλά θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση καθόλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου, που διανύουμε.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.