αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα συμπτωματα | υπερλιπιδαιμια συμπτωματα | κρυοπαγηματα

Ο Μπιλ Γκέιτς υπέρ της υγείας των φτωχών λαώνΚάλεσμα σε όλες τις πλούσιες χώρες του κόσμου, προκειμένου να μεριμνήσουν περισσότερο για τη βελτίωση των συνθηκών υγείας στα λιγότερο αναπτυγμένα κράτη, απηύθυνε ο ιδρυτής της εταιρείας λογισμικού Μάικροσοφτ, Μπιλ Γκέιτς, σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε σε εφημερίδα της Βοστόνης. Συγκεκριμένα ο δισεκατομμυριούχος Γκέιτς δήλωσε προς την Μπόστον Γκλόουμπ ότι ‘Ο κόσμος δεν έχει διαθέσει τους πόρους του κατά επαρκή τρόπο σε ό,τι αφορά την υγεία. Οι πλούσιες κυβερνήσεις οφείλουν να πράξουν περισσότερα. Μετά τη λήξη του ψυχρού πολέμου η μεγαλύτερη ανισότητα έγκειται στο γεγονός ότι πέντε δισεκατομμύρια ανθρώπινα πλάσματα σε τούτη τη γή δεν έχουν πρόσβαση σε φάρμακα’.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, που παραθέτει και στοιχεία από την Παγκόσμια Τράπεζα, το συνολικό ύψος της ετήσιας βοήθειας στον τομέα της βελτίωσης της υγείας στις αναπτυσσόμενες χώρες, που προέρχεται από τις ανεπτυγμένες χώρες, ανέρχεται σε 5 δις δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδρυμα Μπιλ και Μόνικα Γκέιτς, το οποίο έχει ιδρύσει ο ίδιος ο Γκέιτς, διαθέτει κάθε χρόνο σημαντικά ποσά στον τομέα της υγείας. Τον τελευταίο μόνο χρόνο διέθεσε 1.44 δις δολάρια, όπως προσθέτει η εφημερίδα.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.