εκλαμψια | oxia katastasis | τι περιεχουν τα καλλυντικα | εγχείρηση ανοικτής καρδιάς | περπατημα με βαρη

Η ελληνική διατροφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004Η τροφοδοσία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα που απασχολεί την οργανωτική επιτροπή του Αθήνα 2004. Αυτό τόνισε ο κ. Γ Φωκάς, διευθυντής Διατροφής του Αθήνα 2004, σε ημερίδα με τίτλο ‘ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2004: Mία ευκαιρία για την προώθηση της Ελληνικής δίαιτας και των Ελληνικών προϊόντων διατροφής’ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19/12 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Ο κ. Φωκάς αναφέρθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σύδνεϋ, οι οποίοι 'ανέβασαν τον πήχη ψηλά ' μια και χαρατηρίστηκαν ως οι καλύτεροι Ολυμπιακοί αγώνες που έχουν οργανωθεί μέχρι στιγμής. Όσον αφορά το θέμα της τροφοδοσίας σε αυτούς τους αγώνες, μέσα στις 20 ημέρες των αγώνων μοιράστηκαν 14 εκατομμύρια μερίδες φαγητών. 210.000 πακέτα φαγητών δόθηκαν στους αθλητές, ενώ στο Ολυμπιακό χωριό υπήρχε καθημερινά διανομή περίπου 45.000 μερίδων φαγητού.

Η ημερίδα η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Ε.Τ.Α.Τ και με τη συνεργασία του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών αποτέλεσε την πρώτη ευκαιρία ώστε να συζητηθούν θέματα που αφορούν όχι μόνο την προβολή της Ελληνικής Παραδοσιακής Δίαιτας αλλά και την ασφάλεια, την επάρκεια και την ποιότητα των τροφίμων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.