8 εβδομαδα εγκυμοσυνης πονακια | γαστροκνήμιος μυς ανατομια | Πορτοκάλι και λεμόνι μαζί | τκε τιμεσ

Θα ζουμε πάνω από 120 χρόνιαΤο αισιόδοξο μήνυμα ότι θα ζούμε μέχρι την ηλικία των 120 ετών και μάλιστα θα παραμένουμε μέχρι τότε υγιείς, διατύπωσε ο Πρόεδρος της Αμερικανικής Ακαδημίας της Ιατρικής για την Αντιγήρανση (American Academy of Anti-Aging Medicine, Α4Μ). Οπως δήλωσε ο Δρ. Ron Klatz , κατά την εναρκτήρια ομιλία του στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης και Βιοιατρικής Τεχνολογίας, ‘Το να αγγίξει κανείς τα 120 χρόνια θα αποτελεί σύντομα κοινή εμπειρία όλων μας. Οι πρόοδοι που έχουν συντελεστεί στην βιοτεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης της κυτταρολογίας, της κλωνοποίησης, των τεχνητών οργάνων και της ψηφιακής διασύνδεσης των νεύρων με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα καταστήσουν την διαβίωση έως τα 120 χρόνια μία πραγματικότητα, στις προσεχείς δύο δεκαετίες’. Προσέθεσε δε ότι οι άνθρωποι, αντί να υπόκεινται πλέον σε μία προοδευτική φθορά, εξαιτίας εκφυλιστικών ασθενειών, θα έχουν τη δυνατότητα να ζουν για μεγαλύτερο διάστημα και να πεθαίνουν γρηγορότερα, αποφεύγοντας τους παρατεταμένους πόνους. Ταυτόχρονα ο κόσμος θα κατορθώσει να αναπτύξει καινούριους τρόπους ζωής. Θεωρεί δε ο Δρ. Katz ότι οι άνθρωποι δε θα συνταξιοδοτούνται πλέον στα 65 τους χρόνια, αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να σταδιοδρομήσουν τρεις και τέσσερις φορές, κατά τη διάρκεια της ζωής τους, απολαμβάνοντας μεγάλες περιόδους ξεκούρασης, αργίας και ελεύθερου χρόνου. Αναφερόμενος δε στις συνολικές προσπάθειες που γίνονται στον τομεά αυτό, κατέληξε λέγοντας ότι ‘Αλλάζουμε το πρόσωπο της ιατρικής’.

Ο Δρ. Katz ίδρυσε την Α4Μ στο Σικάγο το 1993, με ιδρυτικά μέλη 12 γιατρούς. Αυτή η μη κερδοσκοπική εκπαιδευτική οργάνωση αριθμεί σήμερα περίπου 10.000 μέλη από 50 χώρες. Η ομάδα αυτή ελπίζει να εδραιώσει μία κεντρική και διεθνή βάση δεδομένων, η οποία θα συμπεριλάβει τις έρευνες αντιγήρανσης και θα αναπτύσσει ένα αξιόπιστο σώμα, που θα είναι σε θέση να ενημερώνει τους καταναλωτές για τα προϊόντα αντιγήρανσης, προκειμένου να κάνουν σοφές επιλογές. Πέρα από τα δύο συνέδρια που έγιναν στις ΗΠΑ, μέσα στο 2001 και στο 2002, πρόκειται να λάβουν χώρα άλλα τρία παγκόσμια συνέδρια αντιγήρανσης ένα στη Βραζιλία, ένα στην Ιαπωνία και ένα στο Ισραήλ το 2001 και 2002.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.