κολποκοιλιακος αποκλεισμος 2ου βαθμου | ρήξη μήτρας | μεσογειακη αναιμια και εγκυμοσυνη

Χριστούγεννα για χορτοφάγουςΧριστούγεννα χωρίς γαλοπούλα μπορεί να κάνουν φέτος οι Ελληνες, καθώς οι κρεοπώλες άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να βάλουν λουκέτο στα καταστήματα τους δέκα ημέρες πριν από τις γιορτές. Στη γενική συνέλευσή τους, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι κρεοπώλες αποφάσισαν να ζητήσουν από την πολιτεία να λάβει ριζικά μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος, που έχει προκαλέσει ο πανικός για την νόσο των τρελλών αγελάδων. Συγκεκριμένα, αίτημά τους είναι η έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών, προκειμένου οι Ελληνες να γνωρίσουν τι πρέπει να προσέχουν αλλά και τι μπορούν να αγοράζουν άφοβα. Εθεσαν δε και την αναγκαιότητα να τους χορηγηθούν αποζημιώσεις, καθώς ο τζίρος των καταστημάτων τους μειώθηκε αισθητά.

Επιπλέον οι κρεοπώλες δήλωσαν ότι θα σταματήσουν για μια εβδομάδα να διαθέτουν μοσχαρίσιο κρέας, αντιδρώντας στην έλλειψη μέτρων εκ μέρους του υπουργείου Γεωργίας, ενώ οι συνδικαλιστές συνέστησαν στους συναδέλφους τους να μην αγοράζουν καθόλου μοσχαρίσιο κρέας. Ζήτησαν δε να απαγορευτούν τα αεροστεγώς τυλιγμένα κομμάτια κρέατος, που μπορεί ο καταναλωτής να προμηθευτεί στα σούπερ – μάρκετ, καθώς δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο. Στο μεταξύ, οι έλεγχοι της Αγορανομικης Υπηρεσιας συνεχίζονται ακάθεκτοι και το Σαββατοκύριακο κατασχέθηκαν τουλάχιστον 55 τόνοι κρεατάλευρων απο την Ιταλία και τη Δανία και 6 τόνοι γαλλικού βοδινού στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.