αποξεση ενδομητριου | αυτοανοσο νοσημα | ποσες θερμιδες εχει ενα μπεργκερ | εγκεφαλοπαθεια θεραπεια

Υιοθετήστε ένα πρόβατο!Εάν δεν είσαστε σίγουροι για το τί τρώτε, μπορείτε να μπείτε στο διαδίκτυο, να υιοθετήσετε ένα πρόβατο, να το δείτε να βόσκει και να ζητήσετε να φέρνουν στην πόρτα του σπιτιού σας το τυρί του, το μαλλί του... ακόμα και την κοπριά του.
Ένα αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας στην Ιταλία αποφάσισε να ενοικιάσει το κοπάδι του, από 1.300 πρόβατα, σε διανομείς που έχουν δυσανασχετήσει με την ασθένεια των τρελών αγελάδων, και τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα. Για 180 ευρώ, μπορεί κάποιος να αποκτήσει ένα δωδεκάμηνο ανανεώσιμο συμβόλαιο με το οποίο επιλέγει το πρόβατο, του δίνει όνομα, παρακολουθεί τη διαδικασία παραγωγής 5 κιλών τυριού, τεσσάρων ζευγαριών καλτσών και δύο ζευγαριών περικνημίδων. Εάν τα προϊόντα δεν ικανοποιήσουν τους πελάτες, εκείνοι έχουν το δικαίωνα να μετατρέψουν το πρόβατο σε πρόβειο κρέας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.