θεσεις προσφυσης πλακουντα | ρυτίδες έκφρασης | κολεοσπασμος | αντιγριππικο εμβολιο | φλεβοκομβικη ταχυκαρδια

Εισαγωγές σπέρματος στον ΚαναδάΕισαγόμενο σπέρμα θα χρησιμοποιηθεί σε Καναδές γυναίκες, που παρουσιάζουν προβλήματα γονιμότητας, καθώς τον τελευταίο καιρό παρουσιάστηκε στον Καναδά έλλειψη ανθρώπινου σπέρματος. Το φαινόμενο αυτό εμφανίστηκε μετά την εφαρμογή από την κυβέρνηση πολύ αυστηρών όρων για τους δότες σπέρματος, εξαιτίας της εμφάνισης κρούσματος μόλυνσης σε μία Καναδή, η οποία είχε χρησιμοποιήσει σπέρμα από κάποια 'τράπεζα' σπέρματος της χώρας της.
Πολλά αποθέματα σπέρματος θεωρούνται πλέον άχρηστα στον Καναδά, με αποτέλεσμα οι γιατροί των ειδικών κέντρων να στρέφονται στα 'εισαγώμενα προϊόντα', προκειμένου να καλύψουν τις εγχώριες ανάγκες. Σημειωτέον ότι η στροφή των Καναδών γιατρών γίνεται κυρίως προς τις ΗΠΑ, όπου εκεί υπάρχει πλήθος εταιριών, οι οποίες ανταποκρίνονται και καλύπτουν τους όρους που έχει θέσει η Καναδική πολιτεία.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.