αποβολη χωρις αποξεση | προετοιμασια για τσεκ απ | ομφαλοκήλη συμπτωματα | στικτες ασβεστωσεις πνευμονα

031 - 63 63 73 : Ψυχολογική Υποστήριξη από την ΙΘΑΚΗΤη λειτουργία ειδικής τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης, ξεκίνησε το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΙΘΑΚΗ, από τη Θεσσαλονίκη . Η λειτουργία της δεν είναι κερδοσκοπική και γίνεται στο πλαίσιο της κοινοτικής πρωτοβουλίας URBAN. Η πρωτοβουλία αυτή έχει την ιδιαιτερότητα ότι ξεφεύγει από τα γεωγραφικά όρια των Θεραπευτικών Κοινοτήτων και τις προσπάθειες των Κέντρων Επανένταξης και των άλλων υπηρεσιών υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων. Ο αριθμός της είναι ο 031 – 63 63 73 και θα λειτουργεί από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Απευθύνεται σε συγγενείς και φίλους εξαρτημένων ατόμων και παρέχει εκτός από ψυχολογική υποστήριξη και πληροφόρηση για υπηρεσίες του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων και άλλων σχετικών φορέων. Η υπηρεσία, όπως διαβεβαιώνουν οι υπεύθυνοι της ΙΘΑΚΗΣ θα διασφαλίζει το απόρρητο των πληροφοριών και το σεβασμό στο δικαίωμα της ανωνυμίας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.