Αρρυθμια | να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας | χλαμυδια γατας χαπι | δεξιός ατελής αποκλεισμός

Οχι στην Ιθάκη από πολίτες της ΘεσσσαλονίκηςΜε ψήφισμα που κατέθεσαν στους αρμόδιους φορείς 628 κάτοικοι του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης διαμαρτύρονται για την εγκατάσταση Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων από την "Ιθάκη", θεωρώντας ότι θα δημιουργηθεί γκέτο τοξικομανών στην γύρω περιοχή.

Αντίστοιχες αντιδράσεις υπάρχουν και στην Αλεξανδρούπολη που αφορούν την εγκατάσταση του Συμβουλευτικού Σταθμού Κέντρου Θράκης. Κάτοικοι της περιοχής Τούνζας αντιδρούν στην δημιουργία του σταθμού, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι στην περιοχή που έχει επιλεγεί υπάρχει κοντά σχολείο και φροντιστήριο.

Πάντως τόσο οι Δημοτικές όσο και Νομαρχιακές αρχές είναι αποφασισμένες στην δημιουργία των κέντρων θεραπείας, θεωρώντας μεμονωμένες τις αντιδράσεις των πολιτών.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.