φθοριωση | αδυνατισμα σωμα αχλαδι | βοτανα για αλλεργιες | ψωριαση σκυλους | βιταμινη α για δερμα

Προσοχή στα άγρια μανιτάρια!Με συμπτώματα σοβαρής τροφικής δηλητηρίασης από άγρια μανιτάρια, μεταφέρθηκαν σε δύο νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης τρεις άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας 25-30 χρονών. Οι πέντε φίλοι είχαν μαζέψει τα μανιτάρια από αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό Λιβάδι. Με το περιστατικό αυτό, ο αριθμός των κρουσμάτων δηλητηρίασης από αυτοφυή μανιτάρια, τις τρείς τελευταίες εβδομάδες, ξεπερνά τα 20, γεγονός που οδήγησε το Κέντρο Δηλητηριάσεων του νοσοκομείου «Π. & Α. Κυριακού», να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία εφιστά την προσοχή των ατόμων που αυτή την εποχή επιδίδονται στην συλλογή άγριων μανιταριών.

Οπως συμβουλεύει στην ανακοίνωση του το Κέντρο, τα άτομα αυτά πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα καθώς υπάρχουν δηλητηριώδη μανιτάρια που διακρίνονται πολύ δύσκολα από τα αθώα και τα οποία μπορούν να προκαλέσουν πολύ σοβαρές δηλητηριάσεις. Επίσης συνιστά να μην δίδονται τέτοια μανιτάρια σε παιδιά.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.