χλαμυδια γατες | αφθες θεραπεια | κουρκουμας μαγειρικη | κυστη στο βολβο του ματιου | ΥΠΟΤΑΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι κάπνιζε ο Σαίξπηρ;Η ινδική κάνναβις ήταν η πιθανή πηγή έμπνευσης του μεγάλου τραγωδού Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Αυτή η διαπίστωση, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ιντιπέντεντ, έγινε από μία ομάδα ερευνητών με επικεφαλής την Δρ Φράνσες Θάκερεϊ, υπεύθυνη του τμήματος παλαιοντολογίας του Μουσείου Τρανσβάαλ της Πρετόρια, στη Νότιο Αφρική.

Η Δρ Θάκερεϊ, σύμφωνα με την εφημερίδα, πιστεύει πως η συχνή περιγραφή σκοτεινών σκηνών και οι μακριές και περίπλοκες νοητικές διαδρομές σε κάποια από τα έργα του, ενδεχομένως να είναι παραισθήσεις που προκαλούνται από αυτή τη ναρκωτική ουσία, ενώ η ανάγνωση των σονέτων του υποδεικνύει ότι μπορεί να πειραματίσθηκε με ναρκωτικά. Η Δρ. Θάκερει ελπίζει ότι θα βρεί την απάντηση μέσα από τις εργαστηριακές εξετάσεις στις πίπες που χρησιμοποιούσε ο άγγλος δραματουργός, οι οποίες βρέθηκαν στην κατοικία του, στην κεντρική Αγγλία, όπου έζησε μέχρι τον θάνατό του το 1616 και οι οποίες μεταφέρθηκαν για αναλύσεις στα εργαστήρια της αστυνομίας της Πρετόρια.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.