θυροειδες νευρο | δίαιτα εμμηνόπαυση | καταπια κοκκαλο ψαριου | στιγμα | χρονος επωασης σχεσης | φυματιωση

Αναπηρία ΤώραΤο ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ είναι εταιρεία μη κερδοσκοπική ΑΦΜ 090050177, ΔΟΥ Ι Θεσσαλονίκης. Το καταστατικό της δημοσιεύθηκε στο Βιβλίο Εταιρειών του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με Αριθμό 1064/8-3-96 και τροποποιήθηκε με αριθμό 3304/10-12-99. Διευθύνεται από ανθρώπους που ζουν κάτω από συνθήκες σοβαρής αναπηρίας. Λειτουργεί μόνο με άμισθους εθελοντές.

Ο στόχος

Βασικός στόχος του ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ είναι η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για την επανεκπαίδευση του πληθυσμού που ζει κάτω από συνθήκες αναπηρίας, των επαγγελματιών στην αποκατάσταση και των επιχειρήσεων που πωλούν προϊόντα ή παρέχουν υπηρεσίες αποκατάστασης.

Η ιστορία

Δημιουργήθηκε το 1993 από μία παρέα παραπληγικών και τετραπληγικών που για πρώτη φορά εξέδωσε το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ. Το πρώτο τεύχος είχε 16 σελίδες και 1500 συνδρομητές. Σύντομα έγινε 64 σελίδες με 7.000 συνδρομητές.
Μέχρι και το 1996 η εταιρεία ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ δεν είχε νομική μορφή. Το 1997, για διαχειριστικούς λόγους, έγινε αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία.
Το http://www.disabled.gr/ λειτουργεί ως Disabled Hellas από το 1985.
ακολούθησε όλες τις τεχνολογίες: από το HELPAK του ΟΤΕ και το FidoNet των μερακλήδων έως το σημερινό internet.

Η υποδομή

Το γεγονός ότι η εταιρεία ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ στελεχώνεται κυρίως από ανθρώπους με σοβαρές αναπηρίες την υποχρεώνει να λειτουργεί με όρους αναπηρίας και όρους αποκατάστασης.
Τα πάντα λειτουργούν από τις κατοικίες των συμμετεχόντων στο ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και τους δικούς τους υπολογιστές.
Έτσι το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ δεν έχει ούτε γραφείο ούτε περιουσία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.