γυναικες με φυσικη ομορφια | Κροταφικη αρτηριτιδα | σαρκωμα μητρας μεταστασεις παντου | βιταμινη β1

Πρωτόπαπας: Διασφάλιση των συνθηκών υγιεινής των εργαζομένωνΜε αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για την Υγιεινή και την Ασφάλεια στην Εργασία που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα από 16 έως 20 Οκτωβρίου και θα έχει ως βασικό θέμα τα μυοσκελετικά προβλήματα που σχετίζονται με την εργασία, ο υφυπουργός εργασίας κ. Χρήστος Πρωτόπαπας, δήλωσε ότι 'στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων εργαζόμαστε για την πιστή εφαρμογή και τήρηση του θεσμικού πλαισίου για την Υγιεινή και την Ασφάλεια καθώς και για τη διαρκή βελτίωση των όρων και συνθηκών εργασίας. Με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς μας, λαμβάνουμε όλα τα απαιτούμενα πρακτικά μέτρα για την έγκυρη αντιμετώπιση και τη δραστική μείωση των κινδύνων. Εστιάζουμε την προσοχή μας στην πρόληψη και τον έγκαιρο εντοπισμό των προβλημάτων που εγκυμονούν κινδύνους μυοσκελετικών παθήσεων'.

Τα μυοσκελετικά προβλήματα αποτελούν την κύρια αιτία παραπόνων που εξέφρασαν οι εργαζόμενοι όσον αφορά την υγεία στην εργασία σε πρόσφατη ευρωπαϊκή έρευνα και αποτελούν κοινό πρόβλημα για όλους τους τομείς και όλες τις μορφές απασχόλησης. Κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν τέσσερις ημερίδες, στη Λαμία, τη Σύρο, την Κόρινθο και την Αθήνα. Παράλληλα, θα προβληθούν διαφημιστικά μηνύματα σε τηλεοπτικούς σταθμούς και θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις μυοσκελετικές παθήσεις, παρέχοντας κατευθυντήριες οδηγίες για την πρόληψή τους και παρουσιάζοντας παραδείγματα καλής πρακτικής.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.