εγκεφαλικη παραλυση | σφηνακι τσιπουρο θερμιδες | κοπρανα που επιπλεουν στο νερο | κιρρωση ηπατος παραταση

Μονόδρομος η συναίνεση για την υγείαΑποκλειστική συνέντευξη του αντιπροέδρου του ΙΣΑ κ.Πατούλη στο Care

" Μόνο η συναίνεση της πολιτείας, των κομμάτων, των φορέων αλλά και όλων όσων εμπλέκονται με τον ευαίσθητο χώρο της υγείας, θα δώσει καλύτερη ποιότητα στην παρεχόμενη υγεία στην Ελλάδα. Η μεταρρύθμιση της υγείας θα κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση, εαν και εφόσον ο υπουργός, ο οποίος έχει δείξει μια φοβερή θέληση να αφήσει ένα έργο μέσα από αυτό το υπουργείο, και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε όλοι, κάνει έναν εποικοδομητικό διάλογο με τους φορείς, ο οποίος ξεκίνησε και ελπίζουμε να είναι πράγματι εποικοδομητικός, ώστε να υπάρξουν διορθώσεις όπου υπάρχουν αρνητικά ή να διευκρινιστούν τα αδιευκρίνιστα σημεία."

Για όλα τα καίρια θέματα που ταλανίζουν την υγεία, μίλησε ο αντιπροέδρος του ΙΣΑ κ. Πατούλης στο Care, αφήνοντας αιχμές για το δημόσιο χαρακτήρα της υγείας και πόσο δωρεάν είναι σήμερα η περίθαλψη στην Ελλάδα, για τον ρόλο των managers στα νοσοκομεία, για την πλήρη και αποκλειστική απασχόληση των πανεπιστημιακών γιατρών, για τα απογευματινα ιατρεία 'ιδιωτικού χαρακτήρα' μέσα στα νοσοκομεία, για τον λαβύρινθο των ασφαλιστικών ταμείων, καταλήγοντας ότι δεν αρκεί η ψήφιση νομοσχεδίων αλλά απαιτείται και η υλοποίηση τους μέσα από συναινετικές διαδικασίες όλων των εμπλεκομένων φορέων.

Ολόκληρη η συνέντευξη θα δημοσιευθεί στο Care αύριο Δευτέρα, ανοίγοντας έναν κύκλο συζητήσεων για τις αλλαγές που προβλέπονται στο σχέδιο μεταρρύθμισης του υπουργείου Υγείας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.