On line τεστ πατρότητας!

On line τεστ πατρότητας!Ενα website, που προσφέρει γρήγορες απαντήσεις σε τεστ πατρότητας, έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του στην Αγγλία. Η νέα εξέταση μειώνει το χρόνο αναμονής για τη λήψη των αποτελεσμάτων από 3 εβδομάδες σε 3 ημέρες. Σε αντίθεση με τις εξετάσεις αίματος, εδώ αναλύονται λίγες τρίχες από τα μαλλιά του άνδρα και του παιδιού. Για την πραγματοποίηση της εξέτασης γίνεται χρήση της τεχνολογίας που βασίζεται στο ανθρώπινο γονιδίωμα.

Σύμφωνα λοιπόν με εκπροσώπους της εταιρίας DNAnow, η οποία πραγματοποιεί το τεστ πατρότητας, με τη συγκεκριμένη διαδικασία προκαλείται λιγότερο άγχος σε όλους, ενώ παρέχεται η δυνατότητα στους άνδρες να προβούν σε τεστ πατρότητας χωρίς να το γνωρίζουν η γυναίκα ή το παιδί της. Η εξέταση κοστίζει περίπου 115.000 δραχμές και η ακρίβειά της ξεπερνά το 99.99%.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν online μία φόρμα, να στείλουν δείγματα από τα δικά τους μαλλιά και από τα μαλλιά του παιδιού με το ταχυδρομείο και να λάβουν τις απαντήσεις είτε με e-mail είτε με το ταχυδρομείο σε λίγες ημέρες. Να σημειωθεί ότι στην Αγγλία γίνονται 15.000 τεστ πατρότητας κάθε χρόνο.

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση