οξεία δακρυοκυστίτιδα | θεραπεια καταθλιψης με βοτανα | αντιβιωση για σκωληκοειδιτιδα | stigma

Δίωξη για συγκάλυψη στο Θριάσιο ΝοσοκοκομείοΠοινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος ασκήθηκε απο την εισαγγελία κατά του Διευθυντή του Θριάσιου Νοσοκομείου, κ. Νικόλαου Σετάκη. Η δίωξη ασκήθηκε μετά απο μήνυση που κατέθεσε ο Ευστράτιος Μακρής, σύζυγος της άτυχης Κλημεντίνης Μακρή, η οποία πέθανε στο νοσοκομείο την 1η Δεκεμβρίου 1999 στη διάρκεια τοκετού. Στη μήνυση του ο κ.Μακρής υποστηρίζει ότι ο κ.Σετάκης προσπάθησε να συγκαλύψει τους πραγματικούς υπεύθυνους του θανάτου της γυναίκας του, στο πόρισμα που συνέταξε μετά το πέρας της διοικητικής έρευνας.

Ταυτόχρονα συνεχίζεται η δικαστική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του γιατρού κ. Παρασκευά Ελευθεριάδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του στο ίδιο νοσοκομείο μια και η οικογένεια του επιμένει ότι ο θάνατος του ευθύνεται σε δολοφονία λόγω της θέσης που είχε υιοθετήσει για ευθύνες του νοσοκομείου στο θάνατο της Κλιμεντίνης Μακρή και όχι σε αυτοκτονία.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.