χολοστεάτωμα συμπτωματα | τα πιρσινγκ βλαπτουν; | υγρο στις ιερολαγονιες | αμφεταμινεσ σε φαρμακα | πυελος

ΕΣΥ είσαι αλλoδαπός; Εξω!!!Τα πρώτα κρούσματα διώξεων αλλοδαπών από τα νοσοκομεία της χώρας, ξεκίνησαν με την εφαρμογή της εγκυκλίου του υπουργού Υγείας κ. Αλέκου Παπαδόπουλου, που απαγορεύει στα νοσοκομεία να δέχονται τακτικά περιστατικά αλλοδαπών χωρίς τα απαραίτητα νομιμοποιητικά χαρτιά και μάλιστα τους ζητεί να καλούν την αστυνομία για τα περαιτέρω.

Αλλοδαπός ασθενής που πήγε στο νοσοκομείο 'Ερυθρός Σταυρός' χωρίς νόμιμα χαρτιά και αδυναντώντας να πληρώσει, γλίτωσε τη σύλληψη μετά από παρέμβαση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου κ. Χρ. Αρτινόπουλου, ενώ ασθενής του 'Σωτηρία' με ενεργό φυματίωση πήρε υποχρεωτικά εξιτήριο όταν δεν μπόρεσε να πληρώσει τα έξοδα νοσηλείας, μετά από παραμονή και θεραπεία τριών ημερών. Οι νοσοκομειακοί γιατροί έχουν αντιδράσει έντονα ενώ ο πρόεδρός της ομοσπονδίας τους κ. Λαοπόδης χαρακτήρισε... αχαρακτήριστη την συγκεκριμένη εγκύκλιο.

Με βάση τις οδηγίες, που περιέχονται στη εγκύκλιο του υπουργείου, σε αλλοδαπούς χωρίς νόμιμα χαρτιά θα παρέχονται αποκλειστικά υπηρεσίες μόνο σε επείγοντα περιστατικά και μέχρι τη σταθεροποίση της κατάστασης τους, δεν προβλέπεται έκδοση βιβλιαρίου οικονομικής αδυναμίας και σε κάθε περίπτωση θα καλείται η αστυνομία από το νοσοκομείο. Εαν ο αλλοδαπός βρίσκεται νόμιμα στη χώρα αλλά δεν έχει βιβλιάριο υγείας τότε θα αντιμετωπίζονται τα επείγοντα περιστατικά αλλά για την τακτική εισαγωγή τους θα πρέπει να προκαταβάλλουν το 50% του πιθανού κόστους νοσηλείας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.