εμβολιο πνευμονιοκοκκου παρενεργειες | αισθησιακες γυναικες | πληκτροδακτυλια | τρανσαμινασες

Αλλάζει το ΕΣΥ, όχι όμως και τα ΤαμείαΗ μεταρρύθμιση του ΕΣΥ αρχίζει άμεσα με εφαρμογή από τον Οκτώβριο και προοπτική ολοκλήρωσης το 2006 τονίζει σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ ο υπουργός Υγείας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος. Ωστόσο, διευκρινίζει οτι δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές στα Ασφαλιστικά Ταμεία. Η ένταξη των ιατρείων, πιθανώς και των Νοσοκομείων του ΙΚΑ είναι μέσα στα πλάισια του σχεδιασμού των νέων μέτρων, πράγμα που είχε επιχειρηθεί και στο παρελθόν χωρίς επιτυχία. Πρακτικά ιδρύεται ένας οικονομικός διαχειριστικός οργανισμός (ΟΔΙΠΥ) με σκοπό την καλύτερη διαχείριση των πόρων για την Υγεία, όπως αυτά θα διατίθενται από κάθε Ταμείο.

Σήμερα αναμένεται με ενδιαφέρον η επίσημη θέση των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας και Πειραιά,όπως θα εκφρασθεί από το επίσημο όργανο, την ΕΙΝΑΠ.

Αν και η λειτουργία των Ταμείων δεν είναι αμιγής αρμοδιότητα του Υπουργείου Υγείας, το θέμα της ενοποίησης των Ταμείων παραμένει σαν εκκρεμότητα, που θα πρέπει κάποτε να διευθετηθεί. Αν εξαιρέσει κανείς τα μεγάλα Ταμεία (Δημόσιο, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ κτλ) πάνω από 100 ακόμη ασφαλιστικά Ταμεία έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες υγείας και ασφάλισης των εργαζομένων σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων κατοίκων. Η δυνατότητα μιας ενιαίας Εθνικής Ασφάλισης και μια ενιαία κάρτα Υγείας για τον Ελληνα πολίτη ίσως δεν είναι ακόμη ορατή...

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.