αρρυθμιες | φθοριωση | βιταμινη ε | φλεβες καρδιας | ξαφνικο πρηξιμο υπογναθιου αδενα | νοσος συνδετικου ιστου

Πρόβλεψη της ημερομηνίας τοκετούΜία νέα φορητή συσκευή στο μέγεθος του χεριού που μπορεί να προβλέψει την ημερομηνία του τοκετού, αναπτύσσεται στην Αγγλία. Η συσκευή καταγράφει τα ηλεκτρικά σήματα που παράγονται από τη μήτρα καθώς η έγκυος γυναίκα πλησιάζει την ημερομηνία του τοκετού.

Η τεχνική της καταγραφής της ηλεκτρικής δραστηριότητας της μήτρας, που λέγεται ηλεκτροϋστερογραφία, είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες, ωστόσο σύμφωνα με τους ερευνητές, κανείς μέχρι τώρα δεν ασχολήθηκε με την ευρεία χρήση της μεθόδου σε πρακτικό επίπεδο.

Τα αποτελέσματα των μετρήσεων, πριν η συσκευή κυκλοφορήσει στο εμπόριο, πρέπει να είναι εξαιρετικά ακριβή, κάτι που αναμένεται σύντομα. Ετσι, αν μία έγκυος θέλει να ταξιδέψει το σαββατοκύριακο, θα είναι σε θέση να δοκιμάσει μόνη της τη συσκευή και να καθορίσει αν πρόκειται να γεννήσει ή όχι.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.