αντιισταμινικο κολλυριο | ρηξη μητρας | σαρκοφαγο στον πνευμονα | ανανεωση κυτταρων οργανισμου | adenokarkinoma

'Ναι μεν, αλλά' του υπουργού στους νεφροπαθείς.Καθιστική διαμαρτυρία, έξω από το υπουργείο Υγείας, έκαναν χθές οι νεφροπαθείς λόγω της άρνησης του υπουργείου να διπλασιάσει το επίδομα διατροφής, μια και όπως κατήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Νεφροπαθών, είναι η μοναδική κατηγορία ατόμων με ειδικές ανάγκες που δεν παίρνουν επίδομα πρόνοιας.

Ο υπουργός Υγείας κ. Α. Παπαδόπουλος δέχθηκε τελικά τους εκπροσώπους του συλλόγου και όπως μας ανέφερε η Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών κ. Χρυσικοπούλου ο υπουργός συμφώνησε για το δίκαιο του αιτήματος αλλά ανέφερε ότι έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί τα αντίστοιχα κονδύλια. Δεσμεύθηκε πάντως ότι εντός των επομένων ημερών θα δώσει απάντηση για την δυνατότητα υλοποίησης του αιτήματος.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.