λαχανοσουπα θερμιδες | χημικο πηλινγκ με οξεα φρουτων στο σπιτι | ελλειψη βιταμινης β12 που οφειλεται

Ετοιμος ο Ξενοκράτης για τον καύσωνα.Με εντολή του υπουργείου Εσωτερικών, τίθεται από σήμερα σε ετοιμότητα η κρατική μηχανή, για να αντιμετωπίσει την άνοδο της θερμοκρασίας των επομένων ημερών και τον πιθανό καύσωνα που θα πλήξει την χώρα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με το σχέδιο Ξενοκράτης, οι δήμοι, οι νομαρχίες και τα νοσοκομεία θα παραχωρήσουν κλιματιζόμενες αίθουσες στους πολίτες και αν χρειαστεί θα ανοίξουν και τα κλειστά γήπεδα. Ακόμη σε επιφυλακή τίθενται το ΕΚΑΒ, τα νοσοκομεία και οι λοιπές υγειονομικές μονάδες, προκειμένου να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε όσους πολίτες παρουσιάσουν πρόβλημα υγείας.

Επειδή όμως δεν είναι ανάγκη να τα περιμένουμε όλα από τον 'Ξενοκράτη' καλό θα είναι τις επόμενες ημέρες να αποφεύγουμε το βάδισμα στον ήλιο, να πίνουμε νερό και άλλα υγρά κατά συχνά διαστήματα, να αποφεύγουμε την ηλιοθεραπεία και να παραμένουμε σε σκιερά, δροσερά μέρη, η διατροφή μας να περιλαμβάνει ελαφρά, μικρά γεύματα με πολλά φρούτα και λαχανικά αποφεύγοντας τροφές με πολλά λιπαρά, να φοράμε ανοιχτόχρωμα ελαφριά ρούχα και να κάνουμε πολλά χλιαρά ντους στη διάρκεια της ημέρας, να αποφεύγουμε τα αλκοολούχα ποτά και βέβαια να φροντίζουμε τους ηλικιωμένους και τα βρέφη που είναι πιο ευαίσθητα στη ζέστη.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.