απο τι προκαλειται ο στρεπτοκοκκος | Γιδα πυρετο συναχι | βροχικο ασθμα | ακροαστικα θεραπεια

Η Νατάσα Καραμανλή στο Facebook για τον καρκίνο του μαστούΗ Νατάσα Καραμανλή, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ή αν προτιμάτε η Αναστασία Παζαϊτη δημιούργησε μια εξαιρετική σελίδα στο Facebook, παρέχοντας πληροφορίες για τον καρκίνο του μαστού.

Τη σελίδα θα βρείτε εδώ.

Ειδικευμένη Χειρουργός πλέον με εξειδίκευση ως Χειρουργός Μαστού, παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τον πιό συχνό καρκίνο στις γυναίκες με έμφαση στην πρόληψη. Σταχυολογήσαμε μερικές από αυτές:

Νυχτερινή εργασία και καρκίνος του μαστού

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Queen’s Cancer Research Institute στο Οντάριο του Καναδά φαίνεται ότι η νυχτερινή εργασία διπλασιάζει τον κίνδυνο για εμφάνιση καρκίνου του μαστού. Ωστόσο ο κίνδυνος αυτός εμφανίζεται όταν μία γυναίκα δουλεύει με νυχτερινό ωράριο πάνω από 30 χρόνια. Και ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών που δουλεύει σε νυχτερινές βάρδιες για μεγάλο χρονικό διάστημα ανήκει στο νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων δεν φαίνεται η κατηγορία αυτή να εμφανίζει μεγαλύτερο κίνδυνο σε σύγκριση με γυναίκες που εργάζονται σε διαφορετικά επαγγέλματα.

Ποιος είναι ο ρόλος των φαρμάκων στον καρκίνο του μαστού

Η φαρμακευτική αγωγή τα τελευταία χρόνια έχει βοηθήσει σημαντικά στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Με την πρόοδο της έρευνας κάθε χρόνο καινούργια φάρμακα ανακαλύπτονται και προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα. Τα φάρμακα αυτά μπορεί να χορηγηθούν είτε μετεγχειρητικά, ως συμπλήρωμα της εγχείρισης, είτε προ-εγχειρητικά για να βοηθήσουν να μειωθεί το μέγεθος του όγκου είτε σε περιπτώσεις που υπάρχουν μεταστάσεις.

Ιατρικό Τατουάζ Θηλής για πλήρη αποκατάσταση μαστού

Η διάγνωση καρκίνου του μαστού αλλάζει τη ζωή μιας γυναίκας. Ο καρκίνος του μαστού επηρεάζει όχι μόνο την υγεία της, αλλά και το σώμα της, την ψυχολογία της, τη σεξουαλική της ζωή. Σήμερα ωστόσο, οι χειρουργοί μαστού έχουν λύσεις για την αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή. Η αποκατάσταση μαστού από έναν χειρουργό μαστού δεν αφορά μόνο την πλαστική στήθους, αλλά και την αποκατάσταση της θηλής. Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα είναι πλήρως ικανοποιητικό.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.