Η Νατάσα Καραμανλή στο Facebook για τον καρκίνο του μαστού

Η Νατάσα Καραμανλή, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ή αν προτιμάτε η Αναστασία Παζαϊτη δημιούργησε μια εξαιρετική σελίδα στο Facebook, παρέχοντας πληροφορίες για τον καρκίνο του μαστού.

Τη σελίδα θα βρείτε εδώ.

Ειδικευμένη Χειρουργός πλέον με εξειδίκευση ως Χειρουργός Μαστού, παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τον πιό συχνό καρκίνο στις γυναίκες με έμφαση στην πρόληψη. Σταχυολογήσαμε μερικές από αυτές:

Νυχτερινή εργασία και καρκίνος του μαστού Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Queen’s Cancer Research Institute στο Οντάριο του Καναδά φαίνεται ότι η νυχτερινή εργασία διπλασιάζει τον κίνδυνο για εμφάνιση καρκίνου του μαστού. Ωστόσο ο κίνδυνος αυτός εμφανίζεται όταν μία γυναίκα δουλεύει με νυχτερινό ωράριο πάνω από 30 χρόνια. Και ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών που δουλεύει σε νυχτερινές βάρδιες για μεγάλο χρονικό διάστημα ανήκει στο νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων δεν φαίνεται η κατηγορία αυτή να εμφανίζει μεγαλύτερο κίνδυνο σε σύγκριση με γυναίκες που εργάζονται σε διαφορετικά επαγγέλματα. Ποιος είναι ο ρόλος των φαρμάκων στον καρκίνο του μαστού Η φαρμακευτική αγωγή τα τελευταία χρόνια έχει βοηθήσει σημαντικά στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Με την πρόοδο της έρευνας κάθε χρόνο καινούργια φάρμακα ανακαλύπτονται και προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα. Τα φάρμακα αυτά μπορεί να χορηγηθούν είτε μετεγχειρητικά, ως συμπλήρωμα της εγχείρισης, είτε προ-εγχειρητικά για να βοηθήσουν να μειωθεί το μέγεθος του όγκου είτε σε περιπτώσεις που υπάρχουν μεταστάσεις. Ιατρικό Τατουάζ Θηλής για πλήρη αποκατάσταση μαστού Η διάγνωση καρκίνου του μαστού αλλάζει τη ζωή μιας γυναίκας. Ο καρκίνος του μαστού επηρεάζει όχι μόνο την υγεία της, αλλά και το σώμα της, την ψυχολογία της, τη σεξουαλική της ζωή. Σήμερα ωστόσο, οι χειρουργοί μαστού έχουν λύσεις για την αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή. Η αποκατάσταση μαστού από έναν χειρουργό μαστού δεν αφορά μόνο την πλαστική στήθους, αλλά και την αποκατάσταση της θηλής. Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα είναι πλήρως ικανοποιητικό.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση