εκτακτεσ συστολεσ | ελλειψη βιταμινης d και αναιμια | πονος στη μυτη μετα απο μπουνια

HEALTHWORLD 2004Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει την οργάνωση του Συνεδρίου “HEALTHWORLD 2004”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, για τρίτη συνεχή χρονιά, στις 24 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Αθήναιον Ιντερκοντινένταλ.

Το Συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας ενώ αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον από τους εκπροσώπους του χώρου της υγείας, δεδομένου ότι συμπίπτει χρονικά με την ολοκλήρωση της περιόδου των βουλευτικών εκλογών και ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση του πρώτου τριμήνου του 2004, όπου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση των νοσοκομείων της χώρας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004.

Σε μία αναμφισβήτητα δύσκολη εποχή για τον κλάδο της υγείας, όπου το σύστημα και οι υπηρεσίες υγείας αποτελούν ένα από τα κορυφαία ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες, το Συνέδριο φιλοδοξεί να συμβάλει για μια ακόμα φορά στην εξεύρεση των όρων που θα συντελέσουν στη βελτίωση των συνθηκών στο χώρο της υγείας και κατ’ επέκταση στην προσφορά ενός ευρέως φάσματος ποιοτικών υπηρεσιών υγείας.

Στο φετινό συνέδριο θα παρουσιάσουν τις θέσεις τους υψηλού επιπέδου ομιλητές και εκπρόσωποι από Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του εξωτερικού αλλά και Διεθνείς Οργανισμούς Υγείας όπως: Harvard School of Public Health, Food & Drug Administration (FDA) και World Medical Association, The World Bank, RAND Europe καθώς και διακεκριμένοι έλληνες ομιλητές από την πανεπιστημιακή, την πολιτική και την επιχειρηματική κοινότητα.

Το κόστος συμμετοχής στο συνέδριο είναι 150€ και περιλαμβάνει το έντυπο υλικό του συνεδρίου, συμμετοχή στο γεύμα του συνεδρίου και ταυτόχρονη μετάφραση των ομιλιών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο επικοινωνήστε με την κα. Βούλα Τσεριτζόγλου (210.699.3559, Email: v.tsertitzoglou@amcham.gr).

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία και υποστήριξη των εταιρειών: PFIZER HELLAS S.A., AVENTIS PHARMA A.E.B.E., JANSSEN-CILAG PHARMACEUTICAL S.A.C.I., INTERAMERICAN LIFE INSURANCE CO. S.A., ABBOTT LABORATORIES (HELLAS) S.A., BRISTOL-MYERS SQUIBB EPE, PHARMASERVE-LILLY S.A.C.I. and WYETH HELLAS S.A. Xορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου είναι: Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑLPHA.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.