ρηξη χοληδοχου κυστης | μυς πελμα | δαμαδκηνα και δυσκοιλιοτητα | σπυρί στο αιδειο | mmr emvolio timi

Ο Ι.Σ.Α. εκφράζει ανησυχίες για τα δάσηΟ Ι.Σ.Α. στα πλαίσια άσκησης του κοινωνικού του ρόλου και της ευθύνης του για την Υγεία παρακολουθεί με ενδιαφέρον και ανησυχία τα τεκταινόμενα σχετικά με τα δάση και τις δασικές εκτάσεις.
Εκφράζει την αντίθεσή του σε νομοθετικές ρυθμίσεις που με προσχηματικές δικαιολογίες οδηγούν σε αποχαρακτηρισμό εκατομμύρια στρεμμάτων δάσους και δασικών εκτάσεων.
Η καταστροφή των δασών, η ρύπανση του περιβάλλοντος από τοξίνες και ραδιενεργές ουσίες από τις βιομηχανίες και τους πολέμους, η νομιμοποίηση και επικράτηση των μεταλλαγμένων τροφίμων απειλούν τη ζωή μας.
Τα λόγια πλέον περιττεύουν. Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Οι επιστημονικές, κοινωνικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αγωνισθούν ενάντια σε αυτούς που δημιουργούν τους όρους και τις προϋποθέσεις για την καταστροφή του περιβάλλοντος στο όνομα μιας απάνθρωπης ανάπτυξης.

Γιά το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΩΤ.ΡΗΓΑΚΗΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΥΣΤ. ΝΑΠ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.