φτερουγισματα | γενικες εξετασεις | φαγουρα στο σωμα αγχος | σπασο στο γονατο | μαντου εμβολιο συμπτωματα

Τα έξοδα των σπουδών τις οδηγούν στην πορνείαΜία στις δέκα εκδιδόμενες γυναίκες στη Νέα Νότια Ουαλία, το μεγαλύτερο κρατίδιο της Αυστραλίας, είναι φοιτήτρια που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και προσπαθεί να αντεπεξέλθει στα έξοδα των σπουδών της, ανακοινώθηκε στο κοινοβούλιο της Αυστραλίας.

Οπως τόνισε η βουλευτής του Εργατικού Κόμματος κ. Τζένι Μακλίν, εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης για εκπαιδευτικά θέματα, οι νέοι που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο, αγόρια και κορίτσια, αναγκάζονται συχνά να καταφεύγουν σε τεχνάσματα για να πληρώσουν το φαγητό τους, το νοίκι και τα βιβλία τους.

Σύμφωνα με τη βουλευτή διαφημιστικά μηνύματα πίσω από πόρτες των φοιτητικών εστιών και στις τουαλέτες προσπαθούν να δελεάσουν απελπισμένες φοιτήτριες, με το δόλωμα του καλού μισθού και του ελαστικού ωραρίου.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι, σύμφωνα με έκθεση κοινωνικών λειτουργών, το 20% των εργαζομένων στη βιομηχανία του σεξ έχουν ανώτερη μόρφωση.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.