Οι εύσωμες αντεπιτίθενται

Στην τρέλα της δίαιτας και του αδυνατίσματος επιτίθεται με το τελευταίο της βιβλίο η συγγραφέας Πατρίτσια Γουόνγκ, υποστηρίζοντας ότι το μέγεθος του σώματος δεν έχει καμιά σημασία και οι γυναίκες πρέπει να πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων τις αγωγές αδυνατίσματος.

Το βιβλίο με τίτλο ”Big Beautiful Women” (Εύσωμες, Ομορφες Γυναίκες) κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην κινεζική γλώσσα και δείχνει να κατακτά γρήγορα έδαφος.

Το βιβλίο της Γουόνγκ αφηγείται τις διακρίσεις σε βάρος των εύσωμων γυναικών στην καθημερινή ζωή και τις συμβουλεύει πως να δείχνουν γοητευτικές και να αισθάνονται εμπιστοσύνη στον εαυτό τους αποδεχόμενες το σωματικό τους βάρος.

Η Γουόνγκ εύσωμη και η ίδια με ύψος 1,70 δηλώνει ότι δεν έχει ζυγιστεί από την ηλικία των 17 χρόνων, όταν ξεπέρασε προβλήματα που άγγιζαν την ανορεξία.

Υπενθυμίζουμε ότι δύο γυναίκες, μία από τη Σιγκαπούρη και μία από την Ιαπωνία έχασαν πρόσφατα τη ζωή τους μετά τη λήψη κινέζικων χαπιών αδυνατίσματος. Πολλές άλλες γυναίκες μεταξύ των οποίων και μια δημοφιλής παρουσιάστρια της τηλεόρασης της Σιγκαπούρης έχουν εκδηλώσει ηπατικά προβλήματα μετά τη λήψη των χαπιών.

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση