πολυποδας | εφαρμογες των υπερηχων | lbbb αντιμετωπιση | vaxigrip | επιπεφυκίτιδα πυρετός

Οι εύσωμες αντεπιτίθενταιΣτην τρέλα της δίαιτας και του αδυνατίσματος επιτίθεται με το τελευταίο της βιβλίο η συγγραφέας Πατρίτσια Γουόνγκ, υποστηρίζοντας ότι το μέγεθος του σώματος δεν έχει καμιά σημασία και οι γυναίκες πρέπει να πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων τις αγωγές αδυνατίσματος.

Το βιβλίο με τίτλο ''Big Beautiful Women'' (Εύσωμες, Ομορφες Γυναίκες) κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην κινεζική γλώσσα και δείχνει να κατακτά γρήγορα έδαφος.

Το βιβλίο της Γουόνγκ αφηγείται τις διακρίσεις σε βάρος των εύσωμων γυναικών στην καθημερινή ζωή και τις συμβουλεύει πως να δείχνουν γοητευτικές και να αισθάνονται εμπιστοσύνη στον εαυτό τους αποδεχόμενες το σωματικό τους βάρος.

Η Γουόνγκ εύσωμη και η ίδια με ύψος 1,70 δηλώνει ότι δεν έχει ζυγιστεί από την ηλικία των 17 χρόνων, όταν ξεπέρασε προβλήματα που άγγιζαν την ανορεξία.

Υπενθυμίζουμε ότι δύο γυναίκες, μία από τη Σιγκαπούρη και μία από την Ιαπωνία έχασαν πρόσφατα τη ζωή τους μετά τη λήψη κινέζικων χαπιών αδυνατίσματος. Πολλές άλλες γυναίκες μεταξύ των οποίων και μια δημοφιλής παρουσιάστρια της τηλεόρασης της Σιγκαπούρης έχουν εκδηλώσει ηπατικά προβλήματα μετά τη λήψη των χαπιών.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.