Πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια της Coca cola

Μπορεί τα αναψυκτικά τύπου cola να έχουν κατηγορηθεί για την συμβολή τους στην ραγδαία αύξηση της παχυσαρκίας στις Ηνωμένες πολιτείες, όμως η νέα διαφημιστική καμπάνια που ξεκίνησε η γνωστή εταιρεία Coca Cola Co. προσπαθεί να ανατρέψει αυτή την κατηγορία! Η Coca cola …πάει με όλα, είναι το σλόγκαν και φυσικά πάει και με την άσκηση, υποστηρίζουν τα στελέχη της εταιρείας.

Η Coca-Cola Co. λοιπόν σε συνεργασία με το National Association for Sport and Physical Education, έναν μη κερδοσκοπικό αθλητικό οργανισμό που αποτελείται από επαγγελματίες καθηγητές φυσικής αγωγής, στοχεύει στην προώθηση της φυσικής δραστηριότητας και στην αλλαγή του τρόπου ζωής των νέων παιδιών.

Η διαφημιστική καμπάνια έχει τίτλο ‘Step With It’ (βάδισε μαζί της) και θα ενθαρρύνει 50000 μαθητές των ΗΠΑ να εκτελούν καθημερινά τουλάχιστον 10000 βήματα, αριθμός που αντιστοιχεί σε 30λεπτη προπόνηση, η οποία ενδείκνυται από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα φορούν βηματόμετρο, μια ελαφριά συσκευή η οποία τοποθετείται με κλιπ πάνω στη ζώνη ή σε οποιοδήποτε άλλο ρούχο και θα καταγράφει την απόσταση που διανύουν.

Αφορμή για τον σχεδιασμό του συγκεκριμένου προγράμματος αποτέλεσε το σοβαρό πρόβλημα παχυσαρκίας που αντιμετωπίζουν τα παιδιά των ΗΠΑ. Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως το πρόβλημα της παιδικής παχυσαρκίας δεν οφείλεται μόνο στην κακή διατροφή, αλλά και στην υιοθέτηση ενός ανθυγιεινού τρόπου ζωής.

Η Coca cola δεν φροντίζει πλέον μόνο για την δροσιά σας, αλλά και για την διατήρηση της άψογης σιλουέτας σας.

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση