κιρσοι οισοφαγου | χαμηλη οξυγονωση | συμπτωματα καρδιας | ειλεό | αφυδατωμενο δερμα | πλευριτιδα | συχνοουρια αντρα

Πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια της Coca colaΜπορεί τα αναψυκτικά τύπου cola να έχουν κατηγορηθεί για την συμβολή τους στην ραγδαία αύξηση της παχυσαρκίας στις Ηνωμένες πολιτείες, όμως η νέα διαφημιστική καμπάνια που ξεκίνησε η γνωστή εταιρεία Coca Cola Co. προσπαθεί να ανατρέψει αυτή την κατηγορία! Η Coca cola ...πάει με όλα, είναι το σλόγκαν και φυσικά πάει και με την άσκηση, υποστηρίζουν τα στελέχη της εταιρείας.

Η Coca-Cola Co. λοιπόν σε συνεργασία με το National Association for Sport and Physical Education, έναν μη κερδοσκοπικό αθλητικό οργανισμό που αποτελείται από επαγγελματίες καθηγητές φυσικής αγωγής, στοχεύει στην προώθηση της φυσικής δραστηριότητας και στην αλλαγή του τρόπου ζωής των νέων παιδιών.

Η διαφημιστική καμπάνια έχει τίτλο 'Step With It' (βάδισε μαζί της) και θα ενθαρρύνει 50000 μαθητές των ΗΠΑ να εκτελούν καθημερινά τουλάχιστον 10000 βήματα, αριθμός που αντιστοιχεί σε 30λεπτη προπόνηση, η οποία ενδείκνυται από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα φορούν βηματόμετρο, μια ελαφριά συσκευή η οποία τοποθετείται με κλιπ πάνω στη ζώνη ή σε οποιοδήποτε άλλο ρούχο και θα καταγράφει την απόσταση που διανύουν.

Αφορμή για τον σχεδιασμό του συγκεκριμένου προγράμματος αποτέλεσε το σοβαρό πρόβλημα παχυσαρκίας που αντιμετωπίζουν τα παιδιά των ΗΠΑ. Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως το πρόβλημα της παιδικής παχυσαρκίας δεν οφείλεται μόνο στην κακή διατροφή, αλλά και στην υιοθέτηση ενός ανθυγιεινού τρόπου ζωής.

Η Coca cola δεν φροντίζει πλέον μόνο για την δροσιά σας, αλλά και για την διατήρηση της άψογης σιλουέτας σας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.