αποστημα δοντι και πυρετος | τραχειοβρογχίτιδα | θλαση μηρος χρονος | παρεση προσωπικου νευρου

Διπλό αεροπορικό ναύλο για τους παχύσαρκουςΟι παχύσαρκοι επιβάτες των αεροπλάνων θα πρέπει να πληρώνουν για δύο θέσεις προκειμένου να ταξιδέψουν, όταν τα κιλά τους δεν τους επιτρέπουν να χωρέσουν σε μία αεροπορική θέση και το αεροπλάνο είναι πλήρες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αμερικανικής αεροπορικής εταιρίας Southwest.

Η εταιρία Southwest, είναι μία αεροπορική εταιρία με φθηνά εισιτήρια, η οποία δε διαθέτει πρώτη θέση στην οποία τα καθίσματα είναι πιο μεγάλα. Χρησιμοποιεί αποκλειστικά αεροσκάφη Boeing τύπου 737, όπου υπάρχουν έξι καθίσματα σε κάθε σειρά. Οι θέσεις έχουν 48 εκατοστά πλάτος.

Η Southwest δεν προσφέρει τη δυνατότητα κράτησης συγκεκριμένης θέσης και οι επιβάτες κάθονται και εξυπηρετούνται με σειρά προτεραιότητας προέλευσης.

Ομως δεν πρόκειται για καινούριο κανονισμό της Southwest, καθώς αυτός ισχύει από το 1980, αν και έχει εφαρμοστεί ελάχιστες φορές.

Μάλιστα η αεροπορική εταιρία ισχυρίζεται ότι έχει λάβει πολλά γράμματα από επιβάτες που εκφράζουν τα παράπονά τους, έχοντας ταξιδέψει δίπλα σε πολύ μεγαλόσωμους (παχύσαρκους) επιβάτες που ουσιαστικά κάθονταν επάνω τους.

Η Southwest ωστόσο προσφέρει, στους μεγαλόσωμους επιβάτες την ίδια έκπτωση που προσφέρει και για την αρχική θέση, που μπορεί να φτάσει ακόμα και το 55%. Μάλιστα στην περίπτωση που το αεροπλάνο δεν είναι πλήρες, όσοι έχουν πληρώσει για δύο θέσεις μπορούν να ζητούν επιστροφή χρημάτων για τη δεύτερη θέση που έχουν πληρώσει.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρίας, ο κανονισμός αυτός είναι για την ασφάλεια και την άνεση όλων των επιβατών. Από την άλλη μεριά η κ. Marilyn Wann, συγγραφέας του βιβλίου "FAT! SO", δήλωσε ότι "η αγορά ενός εισιτηρίου είναι για τη μεταφορά του επιβάτη από ένα σημείο Α σε ένα σημείο Β, δεν είναι για την αγορά ακίνητης περιουσίας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.