μαύρα κοπρανα | υπερτροφικη μυοκαρδιοπαθεια | σπιρομετριση | ypotash taxykardies | λοιμωξη | σύνδρομο στέρησης

Παιδιατρική κάλυψη σε απομονωμένα νησιάΗ Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία, αντιλαμβανόμενη το μεγάλο πρόβλημα των νησιών της χώρας σε ό,τι αφορά την ελλιπή αντιμετώπιση παιδιατρικών περιστατικών, θα αναλάβει να καλύψει με παιδίατρους τα νησιά Καστελόριζο, Ψαρά, Κάσο, Νίσυρο και Αστυπάλαια, για το διάστημα από 25 Ιουλίου έως 25 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας

Παιδιατρική περίθαλψη - συμβολή σε νησιά

Η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία, αντιλαμβανόμενη το μεγάλο πρόβλημα των νησιών της χώρας σε ό,τι αφορά την ελλιπή αντιμετώπιση παιδιατρικών περιστατικών, θα αναλάβει την κάλυψη σε κάποια από αυτά και πιο συγκεκριμένα στο Καστελόριζο, στα Ψαρά, στην Κάσο, στη Νίσυρο και στην Αστυπάλαια.

Είναι γνωστό σε όλους, ότι μεγάλος αριθμός νησιών είναι απομονωμένα και στερούνται βασικών υποδομών παιδιατρικής περίθαλψης. Το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο το καλοκαίρι, όπου τα νησιά αυτά γεμίζουν από επισκέπτες, που τα επιλέγουν ως προορισμούς των καλοκαιρινών οικογενειακών διακοπών.

Πολλές φορές οι επισκέπτες χρειάζονται τις υπηρεσίες ενός παιδίατρου, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να μεταβούν στην πρωτεύουσα ή σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο.

Η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία, με την πρωτοβουλία αυτή, επιθυμεί να συμβάλει στην κοινωνική, τουριστική και οικονομική αναβάθμιση των απομακρυσμένων αυτών περιοχών.

Μπροστά σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα, η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία προσκαλεί τα μέλη της να εκδηλώσουν ενδιαφέρον προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που υφίστανται στο Καστελόριζο, στα Ψαρά, στην Κάσο, στη Νίσυρο και στην Αστυπάλαια, για τη χρονική περίοδο από 25 Ιουλίου έως 25 Αυγούστου.

Τα έξοδα και τις αμοιβές των ιατρών θα καλύψει εξ ολοκλήρου η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία. Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ζητηθεί η συνεργασία της Πολιτείας σε επίπεδο Υπουργείου Υγείας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.