ανατομια κοιλιας εικονες | τροφικη δηλητηριαση απο γυρο | ιογενείς λοιμώξεις | αμυγδαλιτιδα | στιγμα | μυκοπλασμα

Ψώνια ή σεξ;Πολλές γυναίκες της Αυστραλίας προτιμούν να πάνε για ψώνια παρά να κάνουν ...έρωτα, σύμφωνα με έρευνα που έκανε το γυναικείο περιοδικό New Woman. Συγκεκριμένα στην έρευνα αυτή, στην οποία έλαβαν μέρος πάνω από 1500 γυναίκες από όλες τις πολιτείες της Αυστραλίας το 41% απάντησε ότι προτιμά να κάνει ψώνια παρά ...σέξ!

Οι πιο ερωτικές γυναίκες ζουν στην πολιτεία της Δυτικής Αυστραλίας αφού το 55% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι κάνει έρωτα πάνω από έξι φορές το μήνα ενώ στην πολιτεία της Βικτώριας το αντίστοιχο ποσοστό είναι 48%.

Στην ερώτηση αν προτιμούν αγάπη ή σεξ το 100% των γυναικών απάντησε αγάπη. Οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουν επίσης ότι αυτό που απαιτούν από τους συντρόφους τους, για να τους δοθούν ολοκληρωτικά, είναι αφοσίωση και εμπιστοσύνη.

Το 22% των γυναικών δηλώνει ότι δεν έχει πρόβλημα να κάνει έρωτα με κάποιο συνάδελφό τους στο χώρο εργασίας αρκεί να είναι σίγουρο ότι δεν θα μαθευτεί, ενώ ένα ποσοστό 27% δήλωσε ότι έχει κάνει έρωτα στο χώρο εργασίας.

Στην ίδια έρευνα το 70% των γυναικών δήλωσε ότι έκανε για πρώτη φορά έρωτα σε ηλικία μεταξύ 16 και 20 ετών ενώ η πλειοψηφία δήλωσε ότι ερωτεύτηκε μια έως τρεις φορές στη ζωή τους. Ένα 3% δήλωσε ότι δεν ερωτεύτηκε ποτέ.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.