Ψώνια ή σεξ;

Πολλές γυναίκες της Αυστραλίας προτιμούν να πάνε για ψώνια παρά να κάνουν …έρωτα, σύμφωνα με έρευνα που έκανε το γυναικείο περιοδικό New Woman. Συγκεκριμένα στην έρευνα αυτή, στην οποία έλαβαν μέρος πάνω από 1500 γυναίκες από όλες τις πολιτείες της Αυστραλίας το 41% απάντησε ότι προτιμά να κάνει ψώνια παρά …σέξ!

Οι πιο ερωτικές γυναίκες ζουν στην πολιτεία της Δυτικής Αυστραλίας αφού το 55% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι κάνει έρωτα πάνω από έξι φορές το μήνα ενώ στην πολιτεία της Βικτώριας το αντίστοιχο ποσοστό είναι 48%.

Στην ερώτηση αν προτιμούν αγάπη ή σεξ το 100% των γυναικών απάντησε αγάπη. Οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουν επίσης ότι αυτό που απαιτούν από τους συντρόφους τους, για να τους δοθούν ολοκληρωτικά, είναι αφοσίωση και εμπιστοσύνη.

Το 22% των γυναικών δηλώνει ότι δεν έχει πρόβλημα να κάνει έρωτα με κάποιο συνάδελφό τους στο χώρο εργασίας αρκεί να είναι σίγουρο ότι δεν θα μαθευτεί, ενώ ένα ποσοστό 27% δήλωσε ότι έχει κάνει έρωτα στο χώρο εργασίας.

Στην ίδια έρευνα το 70% των γυναικών δήλωσε ότι έκανε για πρώτη φορά έρωτα σε ηλικία μεταξύ 16 και 20 ετών ενώ η πλειοψηφία δήλωσε ότι ερωτεύτηκε μια έως τρεις φορές στη ζωή τους. Ένα 3% δήλωσε ότι δεν ερωτεύτηκε ποτέ.

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση