ουλη καισαρικη τομης | καρκινος πνευμονα μη μικροκυτταρικος | παθογενεια του γονοκοκκου | Ρεβυθια θερμιδες

Το φλερτ στη δουλειά τονώνει τις εργαζόμενεςΟι εργαζόμενες γυναίκες στη μεγάλη τους πλειοψηφία (61%) πιστεύουν ότι το φλερτ στο χώρο της δουλειάς τους ανεβάζει το ηθικό, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στο βρετανικό περιοδικό Top Sante.

Το 83% των ερωτηθέντων γυναικών είπαν ότι εάν ένας συνάδελφος ή ανώτερος τις προσέγγιζε ερωτικά θα αισθάνονταν κολακευμένες και θα το αντιμετώπιζαν με χαμόγελο. Μόνο το 13% θα κατήγγειλαν το γεγονός, ενώ το 4% θα ανταποκρίνονταν.

Δέκα στις εκατό γυναίκες είχαν κάποια περιπέτεια με τον ανώτερο τους και από αυτές το 11% κατέληξε να τον παντρευτεί ενώ το 12% πήρε προαγωγή.

Πάντα σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, τρεις στις τέσσερις γυναίκες παραδέχτηκαν ότι "φλερτάρισαν" με κάποιο συνάδελφο τους, ενώ το 28% είχε ερωτικές σχέσεις με κάποιον εργαζόμενο στην ίδια δουλειά.

Οι εννέα στις δέκα γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι αισθάνονται "εξαντλημένες" από τις εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις τους που τους καταρρακώνουν το ηθικό.

Σε ποσοστό 63% πιστεύουν ότι η δουλειά τις γερνάει πρόωρα, ενώ ένα 88% δήλωσαν ότι αισθάνονται μονίμως αγχωμένες.

Οι γυναίκες που ξανάρχισαν να δουλεύουν αφότου απόκτησαν παιδί υπογράμμισαν ότι αποδείχτηκε πολύ δυσκολότερο απ' όσο πίστευαν το να ισορροπήσουν τις οικογενειακές υποχρεώσεις με την εργασία τους.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.