τραχηλος προς τα πισω | κινεζικη ιατρικη για διαφραγματοκηλη | αντισυλληπτικα metcilon

Θετική η κυβέρνηση στα αιτήματα του αναπηρικού κινήματοςΘετικά ήταν τα αποτελέσματα της κινητοποίησης του αναπηρικού κινήματος σε ό,τι αφορά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών του. Αντιπροσωπεία του συναντήθηκε με τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Γ. Φλωρίδη, ο οποίος εξέφρασε τη θετική στάση της κυβέρνησης ως προς την παροχή πρόσθετης αύξησης των επιδομάτων των ατόμων με αναπηρίες.

Η κινητοποίηση-συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και η πορεία προς το υπουργείο Οικονομίας που ακολούθησε, οργανώθηκε από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΕΣΑΕΑ).

Οπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΕΑ αλλά και του Ευρωπαϊκού Αναπηρικού Κινήματος, κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης, η ικανοποίηση του αιτήματός μας για την κάλυψη των κενών θέσεων εργασίας με επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό 600 ατόμων και όχι μόνο 280 όπως έχει εγκριθεί, σε φορείς του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας και η μεταρρύθμιση της επιδοματικής πολιτικής θα ανακουφίσει τις οικονομικά ασθενέστερα τάξεις και θα συμβάλλει σημαντικά στην ποιοτική αναβάθμιση της δημόσιας κοινωνικής πρόνοιας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.