Θετική η κυβέρνηση στα αιτήματα του αναπηρικού κινήματος

Θετικά ήταν τα αποτελέσματα της κινητοποίησης του αναπηρικού κινήματος σε ό,τι αφορά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών του. Αντιπροσωπεία του συναντήθηκε με τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Γ. Φλωρίδη, ο οποίος εξέφρασε τη θετική στάση της κυβέρνησης ως προς την παροχή πρόσθετης αύξησης των επιδομάτων των ατόμων με αναπηρίες.

Η κινητοποίηση-συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και η πορεία προς το υπουργείο Οικονομίας που ακολούθησε, οργανώθηκε από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΕΣΑΕΑ).

Οπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΕΑ αλλά και του Ευρωπαϊκού Αναπηρικού Κινήματος, κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης, η ικανοποίηση του αιτήματός μας για την κάλυψη των κενών θέσεων εργασίας με επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό 600 ατόμων και όχι μόνο 280 όπως έχει εγκριθεί, σε φορείς του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας και η μεταρρύθμιση της επιδοματικής πολιτικής θα ανακουφίσει τις οικονομικά ασθενέστερα τάξεις και θα συμβάλλει σημαντικά στην ποιοτική αναβάθμιση της δημόσιας κοινωνικής πρόνοιας.

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση