αφθες αιτια | αναιμια και θυροειδης | αντίδοτο για το αρσενικό | μαυρη σοκολατα χοληστερινη

Τα πτυχία δεν φέρνουν μόνο μόρφωση, αλλά και καλή υγείαΤα πτυχία των πανεπιστημίων δεν προσφέρουν μόνο μόρφωση στον κάτοχο τους, αλλά και καλύτερη ποιότητα ζωής με λιγότερα προβλήματα υγείας, υποστηρίζουν επιστήμονες από το University of London's Institute of Education. Τα μορφωμένα άτομα είναι συνήθως καταξιωμένα στον επαγγελματικό τους χώρο και έχουν μεγαλύτερο ετήσιο εισόδημα, σε σχέση με τους απόφοιτους της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι ειδικοί λοιπόν υποστηρίζουν πως τα άτομα που έχουν μια καλή οικονομική κατάσταση προβαίνουν σε καλύτερες διατροφικές επιλογές και σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, συγκριτικά με τα άτομα των χαμηλότερων οικονομικών στρωμάτων.

Επιπλέον τα άτομα που έχουν ακαδημαϊκή μόρφωση μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα ιατρικά θέματα και επισκέπτονται πιο συχνά τον γιατρό τους για προληπτικές εξετάσεις. Οι σπουδές και η συνεχής ανάγκη για γνώση δημιουργεί πνευματική εγρήγορση και κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον του ατόμου για ζωή.

Παρ' όλα αυτά οι επιστήμονες διαπίστωσαν πως τα καταξιωμένα στο χώρο τους άτομα, άμα χάσουν την δουλειά τους, έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν συμπτώματα κατάθλιψης, σε σχέση με τα άνεργα άτομα που τους λείπει η μόρφωση.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.