δισκοκηλη στη μεση ασκησεις | στιγμα εξετασεις | οργανο κατω απο την καρδια | βλεννογόνος κυστη στοματος

Απολογούνται τα McDonald's στις ΗΠΑ για τις πατάτες τουςΤα McDonald's ζήτησαν συγνώμη από τους Ινδουιστές, τους χορτοφάγους αλλά και όλους τους υπόλοιπους καταναλωτές, καθώς δεν παρείχαν πλήρη ενημέρωση για το λίπος που χρησιμοποιούν για τις τηγανητές πατάτες και τα hash browns στα εστιατόριά τους στις ΗΠΑ.

Το λίπος το οποίο χρησιμοποιούσαν τα McDonald's δεν ήταν 100% φυτικό λίπος καθώς περιείχε και εκχυλίσματα από μοσχάρι για τη βελτίωση της γεύσης, ενώ τα συγκεκριμένα τρόφιμα χαρακτηρίζονταν από τα McDonald's ως κατάλληλα για χορτοφάγους.

Στο δελτίο τύπου που δημοσιεύεται στο επίσημο site των McDonald's η εταιρία ζητά συγνώμη, καθώς δεν παρείχε όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για να κάνει κάποιος τις διατροφικές του επιλογές. ενώ αναφέρει ότι "...έπρεπε να έχουμε κάνει καλύτερη δουλεία σε κάποιους τομείς.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που δημοσιεύεται στο επίσημο site των McDonald's, από την αρχή της δεκαετίας του '90 χρησιμοποιούνται μόνο σπορέλαια για τις τηγανητές πατάτες, για λόγους μείωσης της χοληστερόλης, ενώ ήταν λάθος να χαρακτηριστούν κάποια προϊόντα κατάλληλα για χορτοφάγους, εφόσον περιείχαν και άλλα συστατικά ζωικής προέλευσης.

Τα McDonald's αναφέρουν ότι δημιούργησαν μία ειδική επιτροπή για θέματα διατροφής και χορτοφάγων, που αποτελείται από ειδικούς επιστήμονες στο χώρο της διατροφής. Επιπλέον τα McDonald's έκαναν δωρεά ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων σε ομάδες Ινδουιστών, χορτοφάγων αλλά και άλλων ομάδων.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.