βηχας με βρογχοσπασμο ομοιοπαθητικο | εξω ακουστικος πορος μικρυνε | ρυτιδες αντιμετωπιση | νιταμινη Β1

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στην ΚαβάλαΕπιτυχία σημείωσε το διήμερο εθελοντικής αιμοληψίας, που έγινε στην Καβάλα με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών - Δωρητών Οργάνων Σώματος " Στέλλα Μανωλά-Κούρτη ", ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος σε αριθμό μελών περιφερειακός σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών.

Οι φετινές εκδηλώσεις του Συλλόγου ήταν αφιερωμένες σε όλους τους δωρητές οργάνων σώματος, καθώς και στη μνήμη του γιου του δημοσιογράφου Γιάννη Δημαρά, Νικόλα, ο οποίος έχασε τη μάχη με τη ζωή, προσφέροντας όμως ζωή σε συνανθρώπους μας, ύστερα από σχετική απόφαση που πήρε ο Γιάννης Δημαράς, δωρίζοντας όργανα του γιου του. Χθες στην Καβάλα, εξάλλου, έγινε ειδική εκδήλωση προς τιμήν του γνωστού δημοσιογράφου, ενώ πραγματοποιήθηκε και ομιλία σχετική με τις μεταμοσχεύσεις ιστών και οργάνων.

Μικροί και μεγάλοι χθες, αλλά και την Παρασκευή έσπευσαν και έδωσαν ο καθένας από μια φιάλη αίματος, ενώ αρκετά ήταν τα νέα μέλη, που προστέθηκαν στη δύναμη του Συλλόγου. Αξιοσημείωτο ήταν, εξάλλου, φέτος και το ενδιαφέρον κατοίκων της Καβάλας, οι οποίοι παράλληλα με την εγγραφή τους ως εθελοντές αιμοδότες γράφτηκαν και δωρητές οργάνων σώματος, παίρνοντας έτσι δυο κάρτες αναγνώρισης μέλους.

Ο Σύλλογος ''Στέλλα Μανωλά- Κούρτη'' είναι από τους πρώτους σε όλη τη χώρα σε αριθμό δωρητών οργάνων σώματος, αφού τα εγγεγραμμένα μέλη του είναι πάνω από 2.000. Στα χρόνια δράσης του Συλλόγου, πρέπει να σημειωθεί πως εξυπηρετήθηκαν χιλιάδες ασθενείς και άτομα, που υποβλήθηκαν σε εγχείρηση καρδιάς.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε και άρχισε τη δραστηριότητα το 1989, αλλά τα πρώτα μέλη του υπήρξαν και πριν την ίδρυση του Συλλόγου εθελοντές αιμοδότες ή ανήκαν σε ομάδες αιμοδοσίας παραπάνω από μια 20ετία.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.